Търсене в помощните статии

Избягвайте измамите при поддръжката. Никога няма да ви помолим да се обадите или изпратите SMS на телефонен номер или да споделите лична информация. Моля, докладвайте подозрителна активност на "Докладване за злоупотреба".

Learn More

YouTube video not working,buffering?

  • 8 отговора
  • 7 имат този проблем
  • 2652 изгледи
  • Последен отговор от empleat

more options

Starting yesterday, every youtube video I try to watch never plays or is in a constant state of buffering. It works fine in Edge, and Twitch streaming has no issues so its definitely not my internet connection.

I've already tried clearing my cache, rebooting, clearing it again and refreshing Firefox and the issue remains. Disabled adblocker as well. I am currently on version 106.0.5

Starting yesterday, every youtube video I try to watch never plays or is in a constant state of buffering. It works fine in Edge, and Twitch streaming has no issues so its definitely not my internet connection. I've already tried clearing my cache, rebooting, clearing it again and refreshing Firefox and the issue remains. Disabled adblocker as well. I am currently on version 106.0.5

Избрано решение

Haven't had a chance to try safe mode yet, but I see after I received the most recent update 107.0 that youtube videos are working again. I'll give it a day or two just in case, and if everything holds up I'll close this thread as solved.

Прочетете този отговор в контекста 👍 0

Всички отговори (8)

more options

Did you try running it "Private Mode window" as well?

more options

That would indicate your firefox install is corrupted and messed up. And might require a complete removal and all folder deleted. Have you tried to create a different profile and try to see what happens as well?

https://support.mozilla.org/en-US/kb/profile-manager-create-remove-switch-firefox-profiles

Try this before doing the removal and see if the MODs might see what they could say to do next.

more options

I uninstalled and reinstalled Firefox plus deleted all related folders. Youtube videos started working again that day and all day yesterday. It was working most of today until just a few minutes ago when the problem started occurring again with the buffering and the video not loading.

more options

Boot the computer in Windows Safe mode with network support to see if that has effect in case security software (Webroot) is causing problems.

more options

Избрано решение

Haven't had a chance to try safe mode yet, but I see after I received the most recent update 107.0 that youtube videos are working again. I'll give it a day or two just in case, and if everything holds up I'll close this thread as solved.

more options

It's been about five days and no issues, so I think I'm good. Thank you for the assistance, everyone!

more options

I have this problem too, but reinstalling FF did nothing!