Търсене в помощните статии

Избягвайте измамите при поддръжката. Никога няма да ви помолим да се обадите или изпратите SMS на телефонен номер или да споделите лична информация. Моля, докладвайте подозрителна активност на "Докладване за злоупотреба".

Learn More

nechtěný kalendář v Thunderbird - pokračování

  • 1 отговор
  • 1 има този проблем
  • 2 изгледи
  • Последен отговор от t.peceny

more options

Pokračování dotazu https://support.mozilla.org/cs/questions/1342682 : ta stránka mi nabídla možnost https://support.mozilla.org/cs/questions/1179278. Použil jsem ji neopatrně (protože jsem nevěděl, co je profil v Thunderbirdu) příkazem 'thunderbird -p' v Terminalu. Thunderbird mi nabídl vytvoření nového profilu, založil jsem si ho a příští otevření Thunderbirdu ho ukázalo prázdný, bez nějakých účtů nebo přijaté a odeslané pošty. Protože server jedné mé poštovní adresy po nějaké reorganizaci neumožnil přihlášení, zazálohoval jsem si obsah příslušného provizorního adresáře ~/.thunderbird a na jeho místo jsem nahrál zálohu z doby před několika týdny, kdy mi všechno fungovalo (až na ty hlášky nechtěného zřejmě kalendáře). Při puštění takto nastaveného Thunderbird se mi zase ukázala rušivá hláška toho nechtěného zřejmě spojení s kalendářem a navrch přes ni výzva 'Authentication Required - Mozilla Thunderbird', 'https://www.google.com is requesting your username and

        password. The site says: "Google APIs"' a chtěla
        User Name a Password; klepnutí na [Cancel] nepomáhá a ta výzva se pořád opakuje, takže bez toho poskytnutí informace o heslu Google vůbec nemohu Thunderbird používat.
    Prosím poraďte mi, jak se mám toho doplňku Google zbavit. (Mohu ještě zkusit starší zálohu z doby, kdy se ten nežádoucí snad kalendářový doplněk do Thunderbirdu na mém počítači nějak dostal.)
    Dík!
Pokračování dotazu https://support.mozilla.org/cs/questions/1342682 : ta stránka mi nabídla možnost https://support.mozilla.org/cs/questions/1179278. Použil jsem ji neopatrně (protože jsem nevěděl, co je profil v Thunderbirdu) příkazem 'thunderbird -p' v Terminalu. Thunderbird mi nabídl vytvoření nového profilu, založil jsem si ho a příští otevření Thunderbirdu ho ukázalo prázdný, bez nějakých účtů nebo přijaté a odeslané pošty. Protože server jedné mé poštovní adresy po nějaké reorganizaci neumožnil přihlášení, zazálohoval jsem si obsah příslušného provizorního adresáře ~/.thunderbird a na jeho místo jsem nahrál zálohu z doby před několika týdny, kdy mi všechno fungovalo (až na ty hlášky nechtěného zřejmě kalendáře). Při puštění takto nastaveného Thunderbird se mi zase ukázala rušivá hláška toho nechtěného zřejmě spojení s kalendářem a navrch přes ni výzva 'Authentication Required - Mozilla Thunderbird', 'https://www.google.com is requesting your username and password. The site says: "Google APIs"' a chtěla User Name a Password; klepnutí na [Cancel] nepomáhá a ta výzva se pořád opakuje, takže bez toho poskytnutí informace o heslu Google vůbec nemohu Thunderbird používat. Prosím poraďte mi, jak se mám toho doplňku Google zbavit. (Mohu ještě zkusit starší zálohu z doby, kdy se ten nežádoucí snad kalendářový doplněk do Thunderbirdu na mém počítači nějak dostal.) Dík!
Прикачени екранни снимки

Всички отговори (1)

more options

Ta starší záloha nepomohla, výzva "Google APIs" zůstává. Zamýšlím tam to heslo pro Google zadat a ten doplněk odhlásit. Jak to mám udělat? Dík!