Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Firefox doesn't open web pages in office, but works at home. Other browsers work fine. Proxy settings fine.

  • 2 cavab
  • 2 have this problem
  • 18 views
  • Last reply by Tannary

more options

Hi!

Have a problem with my Firefox. Hope, you will be able to help.

Problem: Laptop. Using at work and at home. Firefox works fine at home. But at work it says "Unable to connect" for any web page.

Details: - Other browsers works fine (IE, Chrome). - Proxy settings are same in all browsers (Auto-detect). - Must not be a firewall (at least local one) since same Firefox on same Laptop works fine at home. - Following recommendations, network.dns.disablePrefetch = true. Doesn't help. - Following recommendations, network.dns.disableIPv6 = true. Doesn't help.

Only one idea in my head - corporate (remote) firewall blocks my Firefox. But this doesn't sound as a good explanation. Maybe some troubles in Firefox with proxy settings detection? Failed to Google a remedy.. Hope, you will manage to help.

Thanks in advance!

Chosen solution

Hi!

Solved the problem. Or it's better to say - found a workaround. In Firefox I configured connection to the proxy manually - after this Firefox able to open web pages. Options "Detect proxy settings automatically" and "Use system configuration" doesn't work still. So, I just stopped using them and had to do a manual configuration.

Hope, this experience will help somebody!

Read this answer in context 👍 0

All Replies (2)

more options

Hi guys!

Please, help! Any advice would be appreciated.

Thanks!

more options

Seçilmiş Həll

Hi!

Solved the problem. Or it's better to say - found a workaround. In Firefox I configured connection to the proxy manually - after this Firefox able to open web pages. Options "Detect proxy settings automatically" and "Use system configuration" doesn't work still. So, I just stopped using them and had to do a manual configuration.

Hope, this experience will help somebody!