ابحث في الدعم

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Probleem met invoeren emailadres

  • 1 (رد واحد)
  • 1 has this problem
  • 11 views
  • آخر ردّ كتبه Tonnes

more options

Hallo, Ik probeer mijn email-adres: avas109@live.nl in te voeren in Thunderbird. Het lukt niet. Ik krijg bij opene steeds de boodschap: aanmelden bij imap-mail.outlook.com is mislukt. en vervolgens: voer wachtwoord in voor avas109@live.nl@imap-mail.outlook.com. Vreemd

Na verwijdering en opnieuw aanmaken krijg ik de keuze uit IMAP of POP3. Beide werken niet. Boodschap: gebruikersnaam of wachtwoord ongeldig en aanmelden bij server imap-mail.outlook.com is mislukt.

Hoe kan ik de juiste instelling krijgen ??

A. van Schaik advanschaik@live.nl

Hallo, Ik probeer mijn email-adres: avas109@live.nl in te voeren in Thunderbird. Het lukt niet. Ik krijg bij opene steeds de boodschap: aanmelden bij imap-mail.outlook.com is mislukt. en vervolgens: voer wachtwoord in voor avas109@live.nl@imap-mail.outlook.com. Vreemd Na verwijdering en opnieuw aanmaken krijg ik de keuze uit IMAP of POP3. Beide werken niet. Boodschap: gebruikersnaam of wachtwoord ongeldig en aanmelden bij server imap-mail.outlook.com is mislukt. Hoe kan ik de juiste instelling krijgen ?? A. van Schaik advanschaik@live.nl

All Replies (1)

more options

Hallo,

Hebt u dit ondersteuningsartikel al bekeken?

Zojuist lokaal getest en het gaat prima met een Hotmail-adres en de genoemde IMAP-server voor Outlook, en dus met het volledige e-mailadres als gebruikersnaam.

Weet u zeker dat u over het juiste wachtwoord beschikt en dat hebt ingevoerd?

Voor POP-toegang moet overigens ook eerst POP worden ingeschakeld via webmail, zoals onderaan in het artikel wordt vermeld.