Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

İçerik menüsü bağlam listesi Nden yok?

more options

İçerik bağlam menüsü kopyala yapıştır gibi uygulama neden Firefox da yok* Yapın lüten.

İçerik bağlam menüsü kopyala yapıştır gibi uygulama neden Firefox da yok* Yapın lüten.
Ama-screenshot ananyekiwe

All Replies (2)

more options

Gördüğüm kadarıyla Focus kullanıyorsunuz. Firefox'un tüm özelliklerinden yararlanmak için Firefox'un normal sürümünü yükleyebilirsiniz.

Helpful?

more options

Merhaba Selim bey Facus denemek için kurdum. ancak Normal kurduğum Firofox da Menü içeri bağlam menüsü uygulamasını göremedim yani yoktu. Daha çok Yandex Browser kullanıyorum. Web sitelerimi kullanırken çok işime yarıyor. Dil çeviri, resim metin çeviri gibi güzel ve kullanışlı uygulamaları var. Jızı biraz yavaş geliyor bana. Bende Firofox denemek istedim. Ancak Firefoxda da yazdığım özellikler yoktu.

Örneğin altta bu yazıyı "Needs more information from the user" yandexde seçsem hemen türkçeye üst satırda çevirip sunuyor. Bu gibi nedenlerden dolayı Yandex tercihim oldu hep. Edge,Chrome,Vivaldi, Hepsi kurulu ve hepsinde denemeler yapıyorum. Lider yandex oldu. Zaman ayırdığınız için ayrıca çok teşekkür ederim size

Helpful?

Buza umbuzo

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.