Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

disconnected from the internet

  • 1 baphendule
  • 1 inale nkinga
  • 7 views
  • Igcine ukuphendulwa ngu Dropa

more options

Hello, I am using Firefox from like 10 years ago and it is my favorite browser all the time. I never have this problem before. However, recently after there was an update in Mozilla Firefox 100, I met some errors a few times. First, when I start the mozilla, it always say I need to update to the newest version which is I did a couple times and the error is still there when i restart the mozilla. It is same as this thread: https://support.mozilla.org/bm/questions/1264949. i already try to solve it using the solution in that thread but no successful.

Second, when I am away like 10 minutes without using the browser, it got disconnected. I cannot using it like there is no connection (my internet is always on and I tried using other browser and it is on). I need to close the mozilla and start again and it become connect again.

Thank you.

Hello, I am using Firefox from like 10 years ago and it is my favorite browser all the time. I never have this problem before. However, recently after there was an update in Mozilla Firefox 100, I met some errors a few times. First, when I start the mozilla, it always say I need to update to the newest version which is I did a couple times and the error is still there when i restart the mozilla. It is same as this thread: https://support.mozilla.org/bm/questions/1264949. i already try to solve it using the solution in that thread but no successful. Second, when I am away like 10 minutes without using the browser, it got disconnected. I cannot using it like there is no connection (my internet is always on and I tried using other browser and it is on). I need to close the mozilla and start again and it become connect again. Thank you.

All Replies (1)

more options

Sounds like a Addon is causing the disconnection. Did you try in Private Mode to see what happens.