Html entity converted to unicode in firefox

We have used draft js editor in our project, there we replace the <div>&shy;</div> instead of <p><br></p>. Here the value is replaced bu… (閱讀更多)

We have used draft js editor in our project, there we replace the <div>&shy;</div> instead of <p><br></p>. Here the value is replaced but the &shy; is converted to \uad. This \uad is not rendering properly in Firefox. I saw this \uad in inspect edit. Team, Can you please help on this issue?

Please suggest some other solution for this issue.

Raghul Tlv 於 2 小時前 詢問

Linkedin not Loading, Requires Many Refreshes, and Still Generally Does not Work

Can you please assist with issues that I am experiencing with LinkedIn not loading on Firefox? I have attached four examples, and summarised following. LinkedIn is workin… (閱讀更多)

Can you please assist with issues that I am experiencing with LinkedIn not loading on Firefox? I have attached four examples, and summarised following. LinkedIn is working when accessing by Edge: on the same laptop, or by another computer. A summary of the four examples follows: 1. Another user’s feed not loading, 2. Group feed not loading, 3. My profile page not loading, and 4. Group feed not loading. The only control that relatively works is regular refreshing, though this is inconsistent, and is generally ineffective e.g. my feed may only be for a couple of: minutes, or hours; despite many refreshes, instead of > six hours with confidence by scrolling. The issue has been occurring for the previous four days, and other users are apparently experiencing similar, refer following. I unsuccessfully trailed the following: 1. Various minor setting modifications according to historical posts - I cannot recall all of the specifics, 2. Clear cache etc, and DNS flush, 3. Log in/out/restart, and 4. New profile.

I speculate may be a LinkedIn "bot" control feature, and my use appears like a "bot" - though I do not use any automated features. The justification for the “bot” speculation is the new profile apparently worked, prior to commencing my normal use - opening multiple tabs with LinkedIn, though this may be a coincidence. I also speculate that if was a "bot" control feature, LinkedIn would restrict my account, though is inconsistent with using by Edge.

The following may also be coincidental, though I have observed that emails in my Outlook webmail are slow to load, and occasionally require refreshing to read etc.


Other Users With Issues: I replied to the following discussion:

https://new.reddit.com/r/linkedin/comments/1dzi2dr/something_went_wrong_please_refresh_the_page_and/

https://new.reddit.com/r/linkedin/comments/1dy5j90/weird_maybe_firefox_linkedin_browsing_bug_anyone/

settingsaver 於 3 天前 詢問

settingsaver 最近回覆於 27 分鐘前

Express VPN Extension Faulty

I have noticed since last FF update to 128.0 (64) that my extension to run EXVPN in firefox or even PBM the icon will not go to on unless manually checked then it runs. O… (閱讀更多)

I have noticed since last FF update to 128.0 (64) that my extension to run EXVPN in firefox or even PBM the icon will not go to on unless manually checked then it runs. On installation it auto checks the green checked box with the EXVPN logo (badge) everything as it should be so when you go into EXVPN Badge into settings and check the start up every time broswer starts it still will not run automatically. I enabled PBM in the installation of the extension. I also cant contact EXVPN via chat box in PBM mode but will now do so in FF.

I also use chrome and this runs like a dream in it - open and the badge is checked contact EXVPN no issues. I had to use chrome to get help from EXVPN techs for about 7hrs of their time and they like me are putting this onto your latest update.

I run Win 10 fully updated the latest version of EXVPN and the latest with FF.

I have uninstalled FF cleared caches and cleared reg edits then reinstalled - No difference.

As this is a public forum within FF and apparently its the only way to get help with this i've been forced to come this way even after contacting Mozilla for help ( utter BS in my opinion),

As this is a potential security risk ill be a bit doubious of those rushing to offer help why wouldnt you be when you have to go through this crap to get a fix.

boo38jobs 於 59 分鐘前 詢問

New Weather thing

RE: At the top left of the New Tab page, hover over the weather information and click the configuration icon IG page actions. Click Change Location. Enter the… (閱讀更多)

RE:

   At the top left of the New Tab page, hover over the weather information and click the configuration icon IG page actions.
   Click Change Location.
   Enter the new location in the field and select the desired location from the drop-down. 

Appears to be phantom ways. There are isn't anything like as described at all. Unable to change my locations. .Your STUIPD weather thing is using my VPN location not my real location and I'm unable to find or make any changes. WHY come up with a big lie saying you can change the location? I'd like to add the screen shot, I guess you also limit what can be uploaded while other places allow WORD with the picture in it OR PDF etc.

mikedeplanche 於 1 小時前 詢問

Firefox Browser Download has failed

Moin! I have been having a problem with downloading things from the Internet with the Firefox browser for some time now. It fails every time. I have reinstalled the brows… (閱讀更多)

Moin! I have been having a problem with downloading things from the Internet with the Firefox browser for some time now. It fails every time. I have reinstalled the browser, I have started it in safe mode. In other browsers the download works as usual, but not in Firefox. I have also reset my network settings, both on the computer and on the router, nothing seems to help. DNS does not work either.

Kind regards, Kevin

kaufmannkevin16 於 1 小時前 詢問

All icons are monochrome

I got an extension called BTRoblox and after installing it made most icons black and white. I uninstalled it and nothing changed, I tried changing my theme, restarting th… (閱讀更多)

I got an extension called BTRoblox and after installing it made most icons black and white. I uninstalled it and nothing changed, I tried changing my theme, restarting the browser, going in incognito tabs, and nothing has worked. I can't figure out for the life of me what this extension did to break Firefox.

Aidan 於 2 小時前 詢問

Aidan 最近回覆於 2 小時前

I cannot use IDM 6.42 build 15 on firefox

IDM has released it's latest version 6.42 build 15 with a very good improvement but it requires updated integration module from 6.42.12 to 6.42.15. On chrome and edge, in… (閱讀更多)

IDM has released it's latest version 6.42 build 15 with a very good improvement but it requires updated integration module from 6.42.12 to 6.42.15. On chrome and edge, integration module 6.42.15 is available but Firefox seems forgetting about it. Here is the link for info about IDM https://www.internetdownloadmanager.com/news.html Can you please fix this so that I can continue using Firefox?

John Mactavish 於 3 小時前 詢問

Scrolling lags when primary display is disabled (windows 11)

Setup: Laptop with integrated Intel UHD 630, dedicated Nvidia RTX 2060 External Monitor connected via USB-C -> rendered through Nvidia card Issue: Yesterday i disabl… (閱讀更多)

Setup: Laptop with integrated Intel UHD 630, dedicated Nvidia RTX 2060 External Monitor connected via USB-C -> rendered through Nvidia card

Issue: Yesterday i disabled my laptop display in the windows settings as i only need my monitor. This resulted in laggish scrolling behaviour in Firefox. Not always but mostly a delay of ~100-300ms. Scrolling up/down fast doesn't really scroll, it just jumps with said delay. It happens on touchpad or mouse (mx master s3). If i enable the main display (extended) everything is fine.

Checked so far:

  • All input-related add-ons, apps (Logi Options+, xmouse button control, ...) are disabled or off
  • A reset or reinstall of Firefox doesn't help
  • Drivers are up to date
  • Changing the graphics performance preference (accelerated, energy saving) in the windows settings doesn't effect the behaviour
  • Smooth Scrolling is off

Any idea what's the matter?

doppelwhopper 於 2 天前 詢問

doppelwhopper 最近回覆於 3 小時前

Firefox slowing system because a site is opening tabs that can only be seen in task manager

I use many tabs on various sites for business and recently went to a site that appears to keep opening tabs that can only be seen in Task Manager. I belive this has been … (閱讀更多)

I use many tabs on various sites for business and recently went to a site that appears to keep opening tabs that can only be seen in Task Manager. I belive this has been happening before as when closing Firefox and watching Task Manger there always seemed to be a lot more app lines than tabs open.

It happened again today with just a few tabs open so I was able to detect the real culprit. https://www.sharecast.com/

I have popups blocked in settings with a few exceptions ( does not include the site that I have found is causing issues) Example:

I had 15 tabs open. Opened a new tab for the above site. In no time at all Task Manger is showing 23 then jumped to 36.

the tab(s) can increase the firefox total memory used from .8GB to 2.6GB. CPU .7% to 70%+

I am sure this is not the only site doing this.

So my question: Is there a setting that will stop this happening whilst still using the site? Just tested using Edge and the same happens. Might just have to refrain from using the site. Thanks Peter

pbriscall 於 3 小時前 詢問

Subject: Issues with Axios Requests and Extended Timeouts in Firefox 128

Hi everyone, Since updating to Firefox 128, I've encountered problems with my Axios requests that have extended timeouts. These requests used to work perfectly fine in p… (閱讀更多)

Hi everyone,

Since updating to Firefox 128, I've encountered problems with my Axios requests that have extended timeouts. These requests used to work perfectly fine in previous versions of Firefox, but now they consistently fail sending status code = 0. I suspect there may have been some breaking changes in the latest update that could be affecting the way Axios handles timeouts.

Has anyone else experienced similar issues with Axios requests in Firefox 128? Are there any known breaking changes in this version that could be related to this problem? If so, is there a known solution or workaround to resolve this issue?

Thank you for your help!

---

This should provide enough context for the community to understand your problem and provide relevant assistance.

Vismar Fernández Santana 於 4 小時前 詢問

Mozilla Firefox issue

I have an issue with firefox.If I click the tab ,it should move to next field.when I click up /down arrow in drop down field ,it is moving to next field without clicking … (閱讀更多)

I have an issue with firefox.If I click the tab ,it should move to next field.when I click up /down arrow in drop down field ,it is moving to next field without clicking the tab itself..it's happening only in Firefox ,If I try in other browsers like chrome ,IE it works. Is this issue related to extension or browser version or should correct it in javascript code.what should I do??

anu0shree 於 5 小時前 詢問

all of these questions & answers are old. Ok with Google but most of my info is on Mozilla Firefox. Whenever I sign on in the last 2 days rolling popups warning of System Alert, Virus Attack, etc with via information starting in pwq or cqb.

rolling popups Mozilla Firefox warning, system alert, attention virus attack - have to do multiple dismiss or x out the messages. not happening in google How do I up… (閱讀更多)

rolling popups Mozilla Firefox warning, system alert, attention virus attack - have to do multiple dismiss or x out the messages.

not happening in google How do I update Firefox &/ or make these stop. Firefox was updating every time I went to a website but has not done that in a while

I try to print screen to show you but the warnings are in black The print screen goes behind it.

mwcrow 於 5 小時前 詢問

Start automatically with windows NAG

Starting with v128 or so, there is a nag at the top of the browser window about starting Firefox automatically on boot. It only appeared a couple of times so far, but I'… (閱讀更多)

Starting with v128 or so, there is a nag at the top of the browser window about starting Firefox automatically on boot.

It only appeared a couple of times so far, but I'd still like to know if there a setting to prevent this nag from ever appearing again?

tn 於 5 小時前 詢問

Why the difference

I have 2 laptops same make but different models. Both use Firefox and they are synced. Why has one a green tick but not the othr? - one image taken by snipping tool one b… (閱讀更多)

I have 2 laptops same make but different models. Both use Firefox and they are synced. Why has one a green tick but not the othr? - one image taken by snipping tool one by PRT SCR + Paint

George Brown 於 6 小時前 詢問