搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

Not able to load sites

  • 11 回覆
  • 1 有這個問題
  • 最近回覆由 Anton

more options

I was able to open reddit.com without any problems earlier, but recentrly I'm not able to load it up anymore. The loading screen is eternal and it doesnt show any kind of error (unless it tries to connect for too long like a couple of minutes, then the error does shows up). The site still sends me notificarions through the browser though. Any other site loads up without a problem. I tried to use methods mentioned in the help article (turned off proxy, turned on network.dns.disableIPv6, deleted cookies and cache). In other browsers (Edge, for example) reddit.com loads just fine. Please help me if you can.

I was able to open reddit.com without any problems earlier, but recentrly I'm not able to load it up anymore. The loading screen is eternal and it doesnt show any kind of error (unless it tries to connect for too long like a couple of minutes, then the error does shows up). The site still sends me notificarions through the browser though. Any other site loads up without a problem. I tried to use methods mentioned in the help article (turned off proxy, turned on network.dns.disableIPv6, deleted cookies and cache). In other browsers (Edge, for example) reddit.com loads just fine. Please help me if you can.
附加的畫面擷圖

所有回覆 (11)

more options

What security software are you running? Site works for me. see screenshot Are you running pro or home version of Windows? If pro, you should have sandbox enabled for testing. https://www.howtogeek.com/399290/how-to-use-windows-10s-new-sandbox-to-safely-test-apps/

You can try to clear all items for a single site. https://support.mozilla.org/en-US/kb/remove-websites-address-bar-suggestions

有幫助嗎?

more options

jonzn4SUSE said

What security software are you running? Site works for me. see screenshot Are you running pro or home version of Windows? If pro, you should have sandbox enabled for testing. https://www.howtogeek.com/399290/how-to-use-windows-10s-new-sandbox-to-safely-test-apps/ You can try to clear all items for a single site. https://support.mozilla.org/en-US/kb/remove-websites-address-bar-suggestions

I only use basic anti-virus of Windows 11 home. Tried to clear all items, didn't help

有幫助嗎?

more options

Who are you using for DNS?

What are your setting for HTTPS-Only Mode and DNS over HTTPS?

You can also Refresh Firefox. https://support.mozilla.org/en-US/kb/refresh-firefox-reset-add-ons-and-settings

有幫助嗎?

more options

You can check the connection settings and check for possible issues with a Proxy or VPN service.

  • Settings -> General -> Network: Connection -> Settings

If you do not need to use a Proxy to connect to internet, select "No Proxy" if "Use the system proxy settings" or one of the others do not work properly.

See also:

有幫助嗎?

more options

jonzn4SUSE said

Who are you using for DNS? What are your setting for HTTPS-Only Mode and DNS over HTTPS? You can also Refresh Firefox. https://support.mozilla.org/en-US/kb/refresh-firefox-reset-add-ons-and-settings

I don't know? I haven't changed anythinhg so I'm using default ones I guess

有幫助嗎?

more options

Reddit loads up again. I reinstalled the browser, but didn't change anything in the settings, wasn't able to open the site at first anyways, but after a day or two it loads up without problems for some reason like nothing happened. I hope nothing changes

有幫助嗎?

more options

Nope it's not loading again😎

有幫助嗎?

more options

Are you running pro or home version of Windows? If pro, you should have sandbox enabled for testing.

https://www.howtogeek.com/399290/how-to-use-windows-10s-new-sandbox-to-safely-test-apps/

Anton said

jonzn4SUSE said

Who are you using for DNS? What are your setting for HTTPS-Only Mode and DNS over HTTPS? You can also Refresh Firefox. https://support.mozilla.org/en-US/kb/refresh-firefox-reset-add-ons-and-settings

I don't know? I haven't changed anythinhg so I'm using default ones I guess

https://www.linkedin.com/pulse/how-view-dns-windows-11-3-ways-corusinfotech

有幫助嗎?

more options

Are you running pro or home version of Windows? If pro, you should have sandbox enabled for testing. https://www.howtogeek.com/399290/how-to-use-windows-10s-new-sandbox-to-safely-test-apps/

有幫助嗎?

more options

What do you have set here? see screenshot

有幫助嗎?

more options

jonzn4SUSE said

What do you have set here? see screenshot

I have "no proxy" there

有幫助嗎?

問個問題

如果您還沒有帳號,您必須先登入帳號 來回覆文章。還沒有帳號的話,只能發問新問題