顯示問題標籤 顯示所有問題

Latest update has my files on google docs not loading properly

Hi, I've updated from ff95 to 96.0.2 and found that my files on google docs have not been loading properly. The text is blurred and it gives an error saying 'some fonts c… (閱讀更多)

Hi, I've updated from ff95 to 96.0.2 and found that my files on google docs have not been loading properly. The text is blurred and it gives an error saying 'some fonts could not be loaded. please reload'. This seems to only happen in firefox and is fine in chrome and as well as when I downgraged to ff95 on my old profile. Back on 96.0.2, I've tried clearing cookies and cache, safe-mode, setting theme to default, all to no avail. Are there any other ways I could troubleshoot this issue? I've attached an image that shows what the text looks like on chrome and the latest version of firefox.

bradwist 於 1 天前 詢問

bradwist 最近回覆 於 23 小時前

Firefox is Slow lately.

My firefox browser has been slow for a couple of weeks now. I've deleted many add-ons. I'm getting tried of fighting it. I search or click any thing and it takes forever.… (閱讀更多)

My firefox browser has been slow for a couple of weeks now. I've deleted many add-ons. I'm getting tried of fighting it. I search or click any thing and it takes forever. Most times it doesn't look like it's responding, but if I wait a few minutes it responds.

David 於 1 天前 詢問

FredMcD 最近回覆 於 1 天前

space bar moves cursor to front of sentence

I prefer Firefox browser on my computer - currently using 96.0.1 a month or so ago, when logged in to godaddy email workspace, the subject line cursor won't stay in plac… (閱讀更多)

I prefer Firefox browser on my computer - currently using 96.0.1

 a month or so ago, when logged in to godaddy email workspace, the subject line cursor won't stay in place.

I'll type a word then space resulting in the cursor jumping to the front of the line of text. Sometimes it jumps after the first letter but always with the space bar and only in the subject line of this website.

If I type a word in the subject line, then space, the cursor moves to the front of the line of text... if I continue typing there and use the space bar the cursor doesn't jump. But if I move the cursor behind the first word and space, type another word and space it jumps again.

I worked with godaddy on the issue... after troubleshooting various browsers (this only happens when using Firefox) and other things they asked me to do they point the finger at Firefox. I hope this can be figured out, I do not want to use Chrome for email. thanks!

revpolymer 於 1 天前 詢問

revpolymer 最近回覆 於 1 天前

Firefox keeps crashing

Hello, I hope this message finds you and the entire team as well as your loved ones safe and well. Yesterday after I restarted my computer, either firefox keeps crashing … (閱讀更多)

Hello, I hope this message finds you and the entire team as well as your loved ones safe and well. Yesterday after I restarted my computer, either firefox keeps crashing or a signle tab will crash . Please find screengrab attached.

Thank you for your help and time.

Kind regards, Alexander Norton

norton.alexander 於 1 天前 詢問

FredMcD 最近回覆 於 1 天前

  • 已解決

Firefox takes too long to load any page but in private mode is ok!

I have the latest version! Win 10 up to date! Suddenly mozilla became to slow when opening any site! The very first tab is loading fast enough but the 2nd or 3rd tab it m… (閱讀更多)

I have the latest version! Win 10 up to date! Suddenly mozilla became to slow when opening any site! The very first tab is loading fast enough but the 2nd or 3rd tab it makes more than 1 minute. If i close mozilla and open it again, the first tab ok the rest it's a disaster In private mode it's ok! I checked google chrome and it's also ok!

spartakooss 於 3 天前 詢問

FredMcD 於 1 天前 解答

input[type='number'] not working

Facing an issue with input tag when type attribute is set to 'number'. This allows me even to enter letters and special characters. Basically the check of type number is … (閱讀更多)

Facing an issue with input tag when type attribute is set to 'number'. This allows me even to enter letters and special characters. Basically the check of type number is not working. Please look into this.

Attaching a screenshot of the MDN website. The input area corresponding to the type number allows me to enter the characters. You can see that I have entered '@!25'. Requesting to please look into this asap.

mohanmongia27 於 1 天前 詢問

TyDraniu 最近回覆 於 1 天前

Firefox running very slow except in troubleshoot mode

I have Windows 10. Since the last update Firefox has been running very slowly, and scrolling is nearly impossible. I have done everything suggested in troubleshooting i… (閱讀更多)

I have Windows 10. Since the last update Firefox has been running very slowly, and scrolling is nearly impossible. I have done everything suggested in troubleshooting including refreshing and and eliminating startup cache. Still Firefox will only run normally in troubleshoot mode. This is true on my desktop in my office. My laptop at home won't scroll in PDF using the up and down buttons but will still do so with the mouse. Other than that, it still runs at the normal speed. At my office I'm using version 96.0.1 (64 bit); I'm not at home to check my laptop.

clawoffice 於 1 天前 詢問

FredMcD 最近回覆 於 1 天前

When opening new tabs, sometimes they just stay blank and do not work.

When opening new tabs, sometimes they just stay blank and do not work. You can refresh the blank tab or enter another thing in the search bar or website bar and it will s… (閱讀更多)

When opening new tabs, sometimes they just stay blank and do not work. You can refresh the blank tab or enter another thing in the search bar or website bar and it will still not work. I have to keep opening tabs until I can get one to work. It is really annoying and if it doesn't get fixed I will have to change to a different browser. I have tried resetting firefox and debugging it.

jjordell 於 1 天前 詢問

  • 已解決

Previous session not correctly closed

Some major probs just developed & now I have a totally different theme & a new version of Firefox 56.0 installed today... See image of installed programs while I … (閱讀更多)

Some major probs just developed & now I have a totally different theme & a new version of Firefox 56.0 installed today... See image of installed programs

while I still have Firefox 95.0.2 from 12/20/2021 Firefox 54.0.01 from 8/19/2017 Firefox 61.0.01 from 7/30/2018 Over time newer versions accumulate & I've been told not to try to uninstall any of the older versions as it may crash ALL versions


it happened I think sometime after closing a normal session ... I was trying to clear out everything (junk & temp files etc.) as I normally do when using CCleaner then a message said Previous session not correctly closed a message said Firefox is still running do you want to force it to close" I said yes...then it said "its taking a long time to close... do you want to force it to close? I said yes... this happens occasionally & with EDGE as well...but usually there's no problems afterwards

btw: I'm using [Windows 8.1] & after several attempts at restarting Firefox...with different 'fixes' including using safemode... I did a computer restart ... & I did a regular profile backup last time 12/16/21 so as a last resort it may help...but I'm afraid to try to mess with it

anyway...then I was trying to look up solutions & for those of us who are not tech savvy..there's too much info & too may options & links & they lead to new articles like using about:config & browser.sessionstore.resume_from_crash & restoring sessions etc which just gets confusing I copied raw data to clipboard (which is a million pages) & then copied text to clipboard (not as bad...but it may help someone to help me....

hopefully someone can straighten this out for me... I'm worn out trying to figure it out myself thanks

firefoxylady 於 2 週前 詢問

FredMcD 於 2 週前 解答

HAD it with this platfoerm - upgraded, STILL taking FOREVER to load fully but, what's WORSE - corrupting my mouse, keyboard, USB functionality.....

FIX what seem to be CLEAR conflicts with relationship between platform and user's device (desktop, Dell Optiplex 790 in my case - that do NOT occur with Opera, otherwise)… (閱讀更多)

FIX what seem to be CLEAR conflicts with relationship between platform and user's device (desktop, Dell Optiplex 790 in my case - that do NOT occur with Opera, otherwise) as WELL as aforementioned ATROCIOUS performance quality - BTW, this is the SECOND update / upgrade I've done in LESS than a WEEK.....

ogam5 於 6 天前 詢問

FredMcD 最近回覆 於 1 天前

recently started getting SSL_ERROR_RX_MALFORMED_SERVER_HELLO error after a while of using youtube.

For the last week or so, I've started getting an error page with SSL_ERROR_RX_MALFORMED_SERVER_HELLO message when I try to use Youtube. It happens randomly after a while … (閱讀更多)

For the last week or so, I've started getting an error page with SSL_ERROR_RX_MALFORMED_SERVER_HELLO message when I try to use Youtube. It happens randomly after a while of surfing the net, including using youtube, and no amount of refreshing or reopening the tab would help, I keep getting this error when trying to access Youtube. Only closing and reopening Firefox solves the problem, until the next time. Its so random, it would be working fine and then I refresh or go to another clip and get the error. (Latest version of FF and using W10 on an Asus Rog Stryx laptop.) Help please? Thank you.

yaelglo 於 1 天前 詢問

cor-el 最近回覆 於 1 天前

Video playback error

Videos using this browser ave been running slow and hang on initial startup, loading for some time before finally playing. Other browsers such as Google Chrome and Micros… (閱讀更多)

Videos using this browser ave been running slow and hang on initial startup, loading for some time before finally playing. Other browsers such as Google Chrome and Microsoft Edge are running fine without issue. Please help with any tips or troubleshooting you may have to help get this browser working properly

lfr4439 於 1 天前 詢問

cor-el 最近回覆 於 1 天前

  • 已解決

Firefox crashes mac?

Hi, for the past week whenever I open Firefox (FF) it works normally for about two minutes, then slows, then causes my entire mac to slow and freeze. If I don't force qui… (閱讀更多)

Hi, for the past week whenever I open Firefox (FF) it works normally for about two minutes, then slows, then causes my entire mac to slow and freeze. If I don't force quit FF quickly, my mac crashes. Once I force quit FF everything is fine. I've been using Chrome for the past week or so hoping FF would fix itself with an update but no go.

Anyone else having this issues?

houseofderron 於 3 天前 詢問

FredMcD 於 2 天前 解答

open support ticket for firefox browser

'Release 96.0.1 Does Not Work with Our Ariba PunchOut Catalogs' Users can punchout and add items to the Shopping Carts, but when they try to return the items from the ca… (閱讀更多)

'Release 96.0.1 Does Not Work with Our Ariba PunchOut Catalogs' Users can punchout and add items to the Shopping Carts, but when they try to return the items from the cart back to our local Ariba Application, users receive a "Token Expired" error. When they click the button to return to the Ariba application, there are no items in the requisition.

We experienced the same issue when Chrome released version 80 in February of 2020. We have been recommending Firefox as the preferred browser but now it has the same problem.

Can you provide some way for users to run an older version of Firefox? Version 95.0.2 Works great. I have not upgraded to 96 yet due to this issue. However, many campus users have already installed 96.0.1.

Currently in our environment, only Inernet Explorer or EDGE running in IE mode work with our Ariba Application. Should we advise our campus users stop using Firefox now?

morriv 於 2 天前 詢問

morriv 最近回覆 於 2 天前

  • 已解決

Firefox no longer loads pages or opens settings

When using Firefox I noticed that some pages weren't loading. I found it weird how no matter how I tried I couldn't get them to load. The already loaded pages were videos… (閱讀更多)

When using Firefox I noticed that some pages weren't loading. I found it weird how no matter how I tried I couldn't get them to load. The already loaded pages were videos which were loading fine. Now nothing loads anymore.

I tried to go into settings or the help menu but those weren't loading. Now I am staring at a blank window with nothing but a search bar that doesn't work.

In the middle of this it came up with an error VIS something? It said that I had a missing file and said that reinstalling Firefox was the way to go. I've reinstalled Firefox already but it's done nothing but remove the error message and I still can't do anything.

vladimir.vladimirov.minkov 於 2 天前 詢問

TyDraniu 於 2 天前 解答