搜索 | 用户支持

防范以用户支持为名的诈骗。我们绝对不会要求您拨打电话或发送短信,及提供任何个人信息。请使用“举报滥用”选项报告涉及违规的行为。

Learn More

When typing text in forms, the vertical bar gets multiplied all over the place.

  • 4 个回答
  • 2 人有此问题
  • 20 次查看
  • 最后回复者为 Psicho

more options

Often when I'm typing text into a form on various sites, be it Facebook or this very site, the vertical bar that follows the input text gets randomized all over the line and appears multiple times. The glitch disappears about half a second after I stop typing (as soon as the pipe character starts blinking), but it still drives me nuts when I'm typing something regularly. You can find a screenshot of this in action from a Facebook form here: http://imgur.com/mNr9Y

被采纳的解决方案

Start Firefox in Diagnose Firefox issues using Troubleshoot Mode to check if one of the extensions is causing the problem (switch to the DEFAULT theme: Firefox (Tools) > Add-ons > Appearance/Themes).

In Firefox 4 Safe mode disables extensions and disables hardware acceleration.

  • Tools > Options > Advanced > General > Browsing: "Use hardware acceleration when available"

If disabling hardware acceleration works then check if there is an update available for your graphics display driver.

在上下文中阅读这个答案 👍 0

所有回复 (4)

more options

选择的解决方案

Start Firefox in Diagnose Firefox issues using Troubleshoot Mode to check if one of the extensions is causing the problem (switch to the DEFAULT theme: Firefox (Tools) > Add-ons > Appearance/Themes).

In Firefox 4 Safe mode disables extensions and disables hardware acceleration.

  • Tools > Options > Advanced > General > Browsing: "Use hardware acceleration when available"

If disabling hardware acceleration works then check if there is an update available for your graphics display driver.

more options

Thanks for the instructions.

It appears to be a hardware acceleration issue. I have an ATI Radeon HD 2400 XT with the very latest drivers (just downloaded) and it's giving me those issues. Guess I'll deal with no acceleration.

more options

Try to disable "Morphological Filtering" in the Catalyst drivers:

  • Catalyst Control Center > 3D Settings > Disable Morphological Filtering
more options

Is seems that either updating my drivers or setting all of the anti-aliasing / filtering options to not "Use application settings" hasn't made this issue repro so far. I've turned on acceleration in Firefox again and it hasn't shown signs of the glitch so far. I'll keep the post updated if things re-occur again.