搜索 | 用户支持

防范以用户支持为名的诈骗。我们绝对不会要求您拨打电话或发送短信,及提供任何个人信息。请使用“举报滥用”选项报告涉及违规的行为。

Learn More

Jak zvětšit panel při ukládání záložky?

  • 1 个回答
  • 1 人有此问题
  • 1 次查看
  • 最后回复者为 poljos

more options

Jak zvětšit panel, třeba i na celou stránku? viz obrázek, abych viděl, když mám těch záložek třeba 50 (složek) jich víc a neměl to takhle mini? abych to nemusel jednoduše dát jako záložku a pak jít do záložek samostatně a tam si to přendavat do správné složky? děkuji.

obrázek v odkazu, bohužel se mi nenačetl zde ani ve dvou prohlížečích. Screenshot

Jak zvětšit panel, třeba i na celou stránku? viz obrázek, abych viděl, když mám těch záložek třeba 50 (složek) jich víc a neměl to takhle mini? abych to nemusel jednoduše dát jako záložku a pak jít do záložek samostatně a tam si to přendavat do správné složky? děkuji. obrázek v odkazu, bohužel se mi nenačetl zde ani ve dvou prohlížečích. [https://ibb.co/VqjPrn2 Screenshot]

所有回复 (1)

more options

Pokud se ti nenačítá screenshot, máš něco špatně buď ve Firefoxu nebo v systému. Mi se načítá. Měnit parametry toho okna půjde určitě přes userChrome.css, ale dohledat si to budeš muset sám.

  • abych to nemusel jednoduše dát jako záložku a pak jít do záložek samostatně a tam si to přendavat do správné složky

Když opakovaně klikneš na hvězdičku v adresním řádku (barevně odlišenou), tak se ti v tom okně otevře strom složek, kde se ta záložka přemístí do patřičné složky po kliknutí na tu složku a potvrzení "Hotovo".

Možná by se ti hodil doplněk Default Bookmark Folder

由poljos于修改