تلاش سپورٹ

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Tarayıcınız kuruluşunuz tarafından yönetiliyor hatası alıyorum ve ayarlarımı değiştiremiyorum.

  • 1 جواب دیں
  • 1 میں یہ مسئلہ ہے
  • 2 دیکھیں
  • آخری جواب بذریعہ Metehan Özyürek

more options

Ayarlar sekmemde Tarayıcınız kuruluşunuz tarafından yönetiliyor hatasını alıyorum ve bu yüzden bazı ayarlarımda eğişiklik yapamıyorum. Lütfen bu konuda yardımcı olmanızı rica ederim.

Ayarlar sekmemde '''Tarayıcınız kuruluşunuz tarafından yönetiliyor ''' hatasını alıyorum ve bu yüzden bazı ayarlarımda eğişiklik yapamıyorum. Lütfen bu konuda yardımcı olmanızı rica ederim.
منسلک شدہ اسکرین شاٹٹس

تمام جوابات (1)

more options

Öncelikle merhaba! Kullandığınız Sync hesabı bir kuruma ait. Bu hatadan kurtulmak için Sync hesabınızdan çıkış yapıp yeni bir hesapla giriş yapabilir veya kaydolabilirsiniz. Ayrıca indirmiş olduğunuz Firefox sürümü kurumlar için olanı olabilir. Bunun için de Firefox'un resmi sitesinden en son sürümü yüklemeniz yardımcı olabilir. Eğer hesabınızın bir şirkete ait olmadığını düşünüyorsanız ve/veya başka bir sorun varsa lütfen bizimle iletişime geçin. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız. İyi günler. Saygılarımla.

Metehan Özyürek کی جانب سے میں ترمیمکی گئ