Mozilla Destek’te Ara

Destek dolandırıcılığından kaçının. Mozilla sizden asla bir telefon numarasını aramanızı, mesaj göndermenizi veya kişisel bilgilerinizi paylaşmanızı istemez. Şüpheli durumları “Kötüye kullanım bildir” seçeneğini kullanarak bildirebilirsiniz.

Learn More

Kedves Mozilla!

  • 1 yanıt
  • 0 kişi bu sorunu yaşıyor
  • 6 gösterim
  • Son yanıtı yazan: Balázs Meskó

more options

Sajnos a böngésző nem játsza le a youtube videókat. Csak tölti a videót, pörög az ikon a videó elején, de nem játsza le. Szeretnék segítséget kérni! Amiket eddig tettem az ügy érdekében és nem segítettek: -privat ablak -újraindítás -kiegészítők és bővitmények letiltása -firefox frissítése -firefox profil létrehozása -cookiek törlése

Várom válaszukat! Előre is köszönöm! Katona Zoltán

Sajnos a böngésző nem játsza le a youtube videókat. Csak tölti a videót, pörög az ikon a videó elején, de nem játsza le. Szeretnék segítséget kérni! Amiket eddig tettem az ügy érdekében és nem segítettek: -privat ablak -újraindítás -kiegészítők és bővitmények letiltása -firefox frissítése -firefox profil létrehozása -cookiek törlése Várom válaszukat! Előre is köszönöm! Katona Zoltán
Ekli ekran görüntüleri

Tüm Yanıtlar (1)

more options

Kedves Zoltán!

Mellékszál, de csak hogy tudd, ez egy közösségi támogatási platform, a segítők önkéntesek, nem vagyunk a Mozilla dolgozói.

Mostanában ez sajnos gyakori probléma a YouTube esetén, de ahogy nézem a te eseted némileg eltér a szokásos problémáktól (jellemzően reklámblokkoló miatt nem megy). Első körben azt tanácsolnám, hogy próbáld ki a Sugó -> Hibaelhárítási mód lehetőséget, hogy így mit tapasztalsz.

Illetve jó lenne, ha össze tudnád szedni, hogy mit ír ki most a böngészőkonzol, ha megnyitsz egy videót. Ehhez simán csak nyisd ki a konzolt F12-vel, majd nyomd meg a Cmd+Shift+R gyorsbillentyűt az újratöltéshez. Ha betöltött a lap, akkor nyomj rá a lejátszásra. Ezután pedig jobb kattintás a konzolban valahova, és válaszd az Összes üzenet fájlban mentése lehetőséget. Hátha ebből ki tud derülni valami.

Üdv, Balázs

İşe yaradı mı?

Soru sorun

Mesajlara yanıt verebilmek için hesabınıza giriş yapmalısınız. Henüz hesabınız yoksa lütfen yeni bir soru sorun.