Mozilla Destek’te Ara

Destek dolandırıcılığından kaçının. Mozilla sizden asla bir telefon numarasını aramanızı, mesaj göndermenizi veya kişisel bilgilerinizi paylaşmanızı istemez. Şüpheli durumları “Kötüye kullanım bildir” seçeneğini kullanarak bildirebilirsiniz.

Learn More

Po aktualizaci MF na 96.0 (64 bitů) se nenačítají webové stránky

  • 1 yanıt
  • 2 kişi bu sorunu yaşıyor
  • 3 gösterim
  • Son yanıtı yazan: poljos

more options

Dobrý den,

včera večer se mi aktualizoval Firefox na verzi 96.0, a od té doby začalo být načítání webových stránek velmi pomalé (v řádech minut a některé se nenačetli vůbec). Přisuzoval jsem to chybě internetu. Dnes v práci jsem na jiném PC, kde se mi rovněž aktualizoval Firefox na uvedenou verzi a problém se vyskytuje taky. Vypnul jsem antivir, Firewall, zkoušel Safe mode a bez úspěchu. Následně jsem se dozvěděl z vedlejší kanceláře, že od rána Firefox taky na 2 PC nefunguje, takže to spojuji s jeho aktualizací, ale nevím, jak z toho ven. Dříve bylo možné stáhnout předchozí verzi Firefoxu, a zablokovat aktualizaci, ale teď nevím, jak bych ji stahl, protože jsem našel pouze "online instalátor". Prohlížeče Waterfox i Opera fungují normálně.

Předem děkuji za pomoc.

Dobrý den, včera večer se mi aktualizoval Firefox na verzi 96.0, a od té doby začalo být načítání webových stránek velmi pomalé (v řádech minut a některé se nenačetli vůbec). Přisuzoval jsem to chybě internetu. Dnes v práci jsem na jiném PC, kde se mi rovněž aktualizoval Firefox na uvedenou verzi a problém se vyskytuje taky. Vypnul jsem antivir, Firewall, zkoušel Safe mode a bez úspěchu. Následně jsem se dozvěděl z vedlejší kanceláře, že od rána Firefox taky na 2 PC nefunguje, takže to spojuji s jeho aktualizací, ale nevím, jak z toho ven. Dříve bylo možné stáhnout předchozí verzi Firefoxu, a zablokovat aktualizaci, ale teď nevím, jak bych ji stahl, protože jsem našel pouze "online instalátor". Prohlížeče Waterfox i Opera fungují normálně. Předem děkuji za pomoc.

Tüm Yanıtlar (1)

more options

Starší verze jsou tady: http://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/ Doporučuji zakázat aktualizace v registrech, aktualizovat ručně (po ověření, že to funguje).

poljos tarafından tarihinde düzenlendi