Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Vzhled dlaždic zkratek na novém panelu

  • 4 ప్రత్యుత్తరాలు
  • 0 ఈ సమస్యలు కలిగి ఉన్నాయి
  • 13 వీక్షణలు
  • చివరి సమాధానమిచ్చినది Ansam

more options

Dobrý den,

při otevírání nového panelu často používám zkratky, kterých mám 4 řady. Dříve měly dlaždice zkratek vzhled faviconu nebo "nějakého loga" stránky, na kterou odkazovaly. Dnes se mi v dlaždicích většinou zobrazují jen počáteční písmena odkazu. Jen výjimečně je tam nějaký související vzhled a to ne po celé ploše dlaždice ale pouze jako mrňavá ikonka uprostřed. Když chci v dlaždici nastavit vlastní obrázek, zadám adresu, v náhledu se mi zobrazí náhled stránky (většinou jde o nějaký výřez, ne favicon), ovšem po uložení zůstane dlaždice prázdná.

Tuším, že někde do verze Firefoxu 7x měly dlaždice po celé ploše favicon stránky na kterou odkazovaly. Bylo to perfektně přehledné.

Nevíte, jak se k tomuto stylu vrátit? Downgrade Firefoxu za mě není řešení.

Díky za všechny reakce.

Dobrý den, při otevírání nového panelu často používám zkratky, kterých mám 4 řady. Dříve měly dlaždice zkratek vzhled faviconu nebo "nějakého loga" stránky, na kterou odkazovaly. Dnes se mi v dlaždicích většinou zobrazují jen počáteční písmena odkazu. Jen výjimečně je tam nějaký související vzhled a to ne po celé ploše dlaždice ale pouze jako mrňavá ikonka uprostřed. Když chci v dlaždici nastavit vlastní obrázek, zadám adresu, v náhledu se mi zobrazí náhled stránky (většinou jde o nějaký výřez, ne favicon), ovšem po uložení zůstane dlaždice prázdná. Tuším, že někde do verze Firefoxu 7x měly dlaždice po celé ploše favicon stránky na kterou odkazovaly. Bylo to perfektně přehledné. Nevíte, jak se k tomuto stylu vrátit? Downgrade Firefoxu za mě není řešení. Díky za všechny reakce.
జోడించిన స్క్రీన్షాట్లు

ప్రత్యుత్తరాలన్నీ (4)

more options

V mojom prípade sa dlaždice zobrazujú stále správne a aj s popiskami. V zobrazení nenastala za ostatný rok žiadna zmena.

1. Odporúčam aktualizovať Firefox na verziu 117.0 2. Ak to nepomoholo, tak prejdite myšou na hociktorú ikonu a v pravom hornom rohu sa vám zobrazia 3 bodky ... - kliknite na ne a skúste si to riadne nastaviť. 3. Ak ani toto nepomohlo, spustite Firefox v NÚDZOVOM režime a preverte, či problémy pretrvávajú: - [SK:] Firefox - Pomocník - Reštartovať a zakázať doplnky - [CZ:] Firefox - Nápověda - Restartovat se zakázanými doplňky

న Ansam చే మార్చబడినది

more options

Hmm,

všechna tato opatření jsem vyzkoušel a nic.

Ještě zkusím kompletní přeinstalaci.

Dík a ať se daří!

more options

Přeinstalováno - žádná změna

more options

Vytvorte si NOVÝ profil Firefoxu ako test pre kontrolu, či váš súčasný profil je príčinou tohoto problému. Ak váš súčasný profil nie je príčinou tohoto problému, prepnete sa po kontrole späť na ten pôvodný (asi default) profil. - Windows - Štart - Spustiť - (WIN+R) - a tu vypísať firefox.exe -p (alebo "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p) http://imgbank.cz/images/2014/09/04/Firefox_profil_novy.jpg