Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Proč se mi ten váš zázrak pokouší sám aktualizovat, i když to má zakázané a proč zabírá 760MB RAM při této jedné otevřené stránce?

  • 6 பதிலளிப்புகள்
  • 1 இந்த பிரச்சனை உள்ளது
  • 4 views
  • Last reply by poljos

Takže proč????

Takže proč????

All Replies (6)

Zjavne nechápete, kde vlastne ste. Toto nie je fórum autorov Firefoxu, ale dobrovoľnej podpory užívateľov. Pokiaľ myslíte, že by sa to malo chovať inak než sa chová, zadajte problém na vyriešenie autorom Firefoxu do Bugzilly https://bugzilla.mozilla.org/.

RAM je v počítači na to aby sa využívala. Firefox Quantum v defaultnom nastavení pracuje vo viacerých procesoch (vláknach) - v mojom prípade je to teraz 7 procesov Firefoxu a všetkých 7 procesov mi zaberá teraz 690 MB.

V nastaveniach Firefoxu si túto obrovskú výhodu Firefoxu môžete vypnúť a nastaviť ho iba na režim v jednom jedinom procese. Potom vám bude spotrebovávať RAM iba cca 200 MB - ale bude omnoho pomalší.

"Proč se mi ten váš zázrak pokouší sám aktualizovat"

Asi mate narušený profil firefoxu Stiahnite si najnovšiu oficiálnu verziu Firefoxu (SK, alebo CS) odtiaľto http://archive.mozilla.org/pub/firefox/releases/ Vypnite Firefox a natvrdo preinštalujte doterajšiu (problémovú) verziu Firefoxu.

FF mám nově naistalován z oficiálních stránek. Když jej natvrdo (to je oficiální termín?) přeinstaluji, přijdu o záložky, pluginy (stránky uložené v QuickDial) a historii? RAM - no, taky tam mám 7 procesů u jedné stránky. Fakt skvělá výhoda. 700 MB a nic... Programátoři už asi vymřeli, ted už se jenom lepí objekty....

mikulenka said
... Když jej natvrdo ... přeinstaluji, přijdu o záložky, pluginy (stránky uložené v QuickDial) a historii?

NIE

=

mikulenka said
RAM - no, taky tam mám 7 procesů u jedné stránky. ... Programátoři už asi vymřeli, ted už se jenom lepí objekty....

RAM je v počítači na to aby sa využívala. Firefox Quantum v defaultnom nastavení pracuje vo viacerých procesoch (vláknach) . Ak vám to prekáža, tak v nastaveniach Firefoxu si túto obrovskú výhodu Firefoxu môžete vypnúť a nastaviť ho iba na režim v jednom jedinom procese.

Proč se mi ten váš zázrak pokouší sám aktualizovat, i když to má zakázané a proč zabírá 760MB RAM při této jedné otevřené stránce?

Firefox je pro uživatele, kteří si podobné otázky nekladou.

Samoaktualizaceneschopný Firefox je ve verzi portable. V "normálních" verzích časem ignoruje nastavení o neaktualizaci. Nepomáhají ani prosby...