Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Firefox megnyitása

  • 1 பதிலளி
  • 1 இந்த பிரச்சனை உள்ளது
  • 1 view
  • Last reply by Balázs Meskó

Olyan dolgot észleltem, amit nem igazán értek. Amikor megynyitom a Firefox böngészőt, ami természetesen a beállított kezdőlapomat nyitja meg, a Feladatkezelő 4 db Firefox futási folyamatot mutat, melyek mindegyike memóriát használ. Normális az, hogy 4 folyamat fut egy megnyitásra?

Előre is köszönöm mielőbbi válaszotokat.

Nelly

Olyan dolgot észleltem, amit nem igazán értek. Amikor megynyitom a Firefox böngészőt, ami természetesen a beállított kezdőlapomat nyitja meg, a Feladatkezelő 4 db Firefox futási folyamatot mutat, melyek mindegyike memóriát használ. Normális az, hogy 4 folyamat fut egy megnyitásra? Előre is köszönöm mielőbbi válaszotokat. Nelly
Attached screenshots

All Replies (1)

Normális, igen. A legutóbbi kiadástól a Firefox is többfolyamatos architektúrát használt - a Chromehoz hasonlóan. Egy folyamatban fut a grafikus felület, a többi pedig a tartalom megjelenítéséért felelős. Ennek is köszönhető a Firefox gyorsulása, valamint a stabilitásának növekedése.

Ami a legészrevehetőbb a felhasználó számára az, hogy ha be is fagy egy weboldal a tartalom megjelenítése közben, akkor is csak az a lap fog megállni, maga a böngésző továbbra is reszponzív marad, mert külön folyamatban fut a grafikus felület.