Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Sök i support

Akta dig för supportbedrägerier: Vi kommer aldrig att be dig att ringa eller skicka ett sms till ett telefonnummer eller dela personlig information. Rapportera misstänkt aktivitet med alternativet "Rapportera missbruk".

Learn More

Pomoc

  • 1 svar
  • 1 har detta problem
  • 1 visning
  • Senaste svar av poljos

more options

Dobrý den, v prohlížeči mi nefunguje přístup na některé stránky (jako by byly zablokované). Například přístup do internetového bankovnictví KB. Po přihlášení do bankovnictví naskočí prázdná stránka a v názvu záložky se objeví "Acces rights validated" Další příklad je nahlížení do katastru nemovitostí. Po zadání údajů ma vyskočit okno buď s mapou, ale místo toho vyskočí prázdné okno. Viz. přílohy.

Děkuji za pomoc

Dobrý den, v prohlížeči mi nefunguje přístup na některé stránky (jako by byly zablokované). Například přístup do internetového bankovnictví KB. Po přihlášení do bankovnictví naskočí prázdná stránka a v názvu záložky se objeví "Acces rights validated" Další příklad je nahlížení do katastru nemovitostí. Po zadání údajů ma vyskočit okno buď s mapou, ale místo toho vyskočí prázdné okno. Viz. přílohy. Děkuji za pomoc
Bifogade skärmdumpar

Alla svar (1)

more options

Vypni newindowsowský antivirák (pokud používáš). Nebo zkus Firefox spustit v Režimu řešení potíží