Sök i support

Akta dig för supportbedrägerier: Vi kommer aldrig att be dig att ringa eller skicka ett sms till ett telefonnummer eller dela personlig information. Rapportera misstänkt aktivitet med alternativet "Rapportera missbruk".

Learn More

başlangıç sayfamı değiştiremiyorum. <link kaldırıldı> diye birileri ele geçirdi. lütfen yardım!

  • 1 svar
  • 1 har detta problem
  • 1 visning
  • Senaste svar av Selim

more options

Firefoxu başlattığımda tüm sayfalar ve sekmeler açılıyordu. Nasıl oldu anlamadım, tüm sayfa ve sekmeler gitti, <link kaldırıldı> diye magazin haberlerden ve reklamlardan oluşan bir sayfa başlangıç sayfam oldu. Değiştiremiyorum. Çünkü menüye müdahale edemiyorum. Açık sayfa ve sekme bırakamıyorum çünkü firefox u her başlattığımda yalnızca bu sayfa açılıyor. Lütfen yardım. Şimdiden teşekkür ederim.

Win 10 ve firefox son sürüm.

ertuğrul.

Firefoxu başlattığımda tüm sayfalar ve sekmeler açılıyordu. Nasıl oldu anlamadım, tüm sayfa ve sekmeler gitti, <link kaldırıldı> diye magazin haberlerden ve reklamlardan oluşan bir sayfa başlangıç sayfam oldu. Değiştiremiyorum. Çünkü menüye müdahale edemiyorum. Açık sayfa ve sekme bırakamıyorum çünkü firefox u her başlattığımda yalnızca bu sayfa açılıyor. Lütfen yardım. Şimdiden teşekkür ederim. Win 10 ve firefox son sürüm. ertuğrul.

Ändrad av Selim

Alla svar (1)

more options

Öncelikle https://support.mozilla.org/tr/kb/firefoxu-yenileme-eklentileri-ve-ayarlari-sifirla adresine bakarak Firefox'u yenilemeyi deneyin. Bu işe yaramazsa sisteminize kötü amaçlı bir yazılım bulaşmış olabilir. https://www.malwarebytes.com/adwcleaner/ adresinden indireceğiniz ücretsiz AdwCleaner ile temizlik yapmayı deneyebilirsiniz.