Vad är nytt i Firefox för iOS (version 26)

Revideringsinformation
  • Reviderings-ID: 200638
  • Skapad:
  • Skapare: Andreas Pettersson
  • Kommentar: Översatt artikel
  • Granskad: Ja
  • Granskad:
  • Granskad av: _Andreas
  • Är godkänd? Ja
  • Är nuvarande revidering? Ja
  • Redo för översättning: Nej
Revideringsinnehåll

Välkommen till en ny version av Firefox. Synkronisera dina bokmärken, inloggningar och sökhistorik är enklare än någonsin med QR-kodkoppling. Koppla ihop Firefox för iOS med din dator med hjälp av telefonens kamera för en smidig upplevelse.

Logga in på Firefox-konto med QR-kodkoppling

qr code ios
  1. Besök Firefox.com/pair på din dator för att visa QR-koden.
  2. På Firefox för iOS trycker du på menyknappen och sedan på Logga in till Sync för att öppna parningsskärmen.
  3. Tryck på Redo att skanna och skanna QR-koden på din dator.

För mer information, se Synkronisera dina bokmärken och webbhistorik i Firefox för iOS.