Vad är nytt i Firefox för iOS 2.0

Denna artikel underhålls inte längre, så dess innehåll kanske är inaktuellt.

Välkommen till Firefox för iOS! Denna version innehåller nya förbättringar som låter dig hantera sparade lösenord, starta sidor i Firefox från Spotlight-sökning, och använda 3D Touch för att snabbt förhandsgranska eller starta sidor från din fliklista eller startskärm.

Öppna flikar från startskärmen med 3D Touch (iPhone 6S och nyare enheter)

Få snabb åtkomst till Firefox från menyn med 3D Touch på nya enheter. Tryck på Firefox-ikonen på startskärmen för att öppna nya flikar eller få tillgång till sista bokmärket.

Firefox touch

Förhandsgranska sidor på din fliklista (iPhone 6S och nyare enheter)

Firefox fungerar nu med 3D Touch för att låta dig förhandsgranska webbsidor på din fliklista utan att öppna dem. Tryck på fliken tills den dyker upp, dra sedan uppåt för att se fler alternativ.

peek and pop ios
Om du vill veta mer om denna funktion, se Förhandsgranska sidor på din fliklista med 3D Touch.

Öppna webbsidor i Firefox i Spotlight-sökning

Firefox har nu integrerats i Spotlight-sökning, så att du kan komma åt dina senaste öppna flikar i sökresultaten.

spotlight search ios

Spara och hantera inloggningsuppgifter

Firefox kan spara dina inloggningsuppgifter så att du inte behöver ange det varje gång. Lösenordshanteraren låter dig också visa, redigera eller radera dina sparade inloggningar.

show saved logins 2.0
Se Hantera sparade lösenord i Firefox för iOS för att lära dig mer om den här funktionen.

Hitta på sidan

Funktionen Hitta på sidan låter dig hitta ord eller fraser på en webbsida på bara några tryck. Tryck bara på Hitta på sidan i den delade menyn eller markera det ord du vill hitta och välj Hitta på sidan på menyn som visas.

find in page results 2.0
Se Sök på en webbsida i Firefox för iOS för att lära dig mer om den här funktionen.

Om du vill veta mer om den senaste versionen av Firefox för iOS, se Vad är nytt i Firefox för iOS (version 6.0).