Förhandsgranska sidor på din fliklista med 3D Touch

Denna artikel underhålls inte längre, så dess innehåll kanske är inaktuellt.

Dessa funktioner finns tillgängliga på Firefox version 2.0 eller senare. Se Vilken version av Firefox använder jag? för att hitta din version.

Firefox fungerar med 3D Touch på din iPad, iPhone eller iPod Touch, så att du kan förhandsgranska webbsidor på din fliklista utan att öppna dem.

1. På din fliklista, tryck på fliken som du vill förhandsgranska tills den dyker upp.
    peek and pop ios
  2. Dra uppåt för att se fler alternativ för den fliken:
    peek and pop menu