Vad är nytt i Firefox för Android

Revideringsinformation
  • Reviderings-ID: 251946
  • Skapad:
  • Skapare: Andreas Pettersson
  • Kommentar: Korrigering
  • Granskad: Ja
  • Granskad:
  • Granskad av: _Andreas
  • Är godkänd? Ja
  • Är nuvarande revidering? Nej
  • Redo för översättning: Nej
Revideringsinnehåll

Välkommen till en ny version av Firefox för Android (version 106). I den här utgåvan hittar du följande uppdateringar:

Ny Independent Voices bakgrundskollektion

Vi släpper en ny kollektion med bakgrunder inspirerade av våra Independent Voices. Firefox ger färg åt surfandets grå värld med säsongsbetonade nyanser och ett nytt samarbete med den tidigare Nike sneakerdesignern Keely Lascio. Lär dig hur du ändrar din bakgrund.

Synkronisera dina flikar på mobilen

Nyligen synkroniserade flikar kommer nu att visas i avsnittet Gå tillbaka till på din startsida. Detta hjälper dig att smidigt byta mellan att visa din senast öppna flik på datorn i mobilen och vice versa. Du måste vara inloggad på ditt Firefox-konto för att den här funktionen ska fungera. Du måste också aktivera fliksynkronisering i dina Firefox synkroniseringsinställningar. Detta är aktiverat som standard, men läs mer om hur du hanterar den här inställningen

Felkorrigeringar och förbättringar

• Flera korrigeringar för överrullningseffekter.
  • Fixade en krasch när operativsystemet returnerade ett SecurityException för autofyllresultat.
  • Fixat en krasch vid val av tid i ett webbformulär.
  • Fixade en OOM-krasch när man hade cirka 30 flikar öppna samtidigt.