Template:donottrack

Funktionen Spåra inte är avstängd som standard utom i privata fönster, där den alltid är aktiverad som standard. För att alltid använda Spåra inte:

1. Mallen "OptionsPreferences" finns inte eller har inte någon godkänd revidering.
  2. Välj panelen Sekretess & säkerhet.
  3. Hitta avsnittet Spårningsskydd.
    Spåra inte 57
  4. Under Skicka webbplatser en "Spåra inte"-signal att du inte vill bli spårad, välj inställningen Alltid.
  5. Mallen "CloseOptionsPreferences" finns inte eller har inte någon godkänd revidering.
  1. Klicka på menyknappen Bilden "fx57menu" finns inte. och välj Innehållsblockering.
    Innehållsblockering spåra mig inteInnehållsblockering Spåra inte
  2. Under Skicka webbplatser en "Spåra inte"-signal att du inte vill bli spårad, välj Alltid.
  3. Mallen "CloseOptionsPreferences" finns inte eller har inte någon godkänd revidering.
  1. I menyraden längst upp på skärmen klickar du på Firefox och väljer Inställningar. Klicka på menyknappen Fx57Menu och välj InställningarInställningar.Klicka på menyknappen Fx89menuButton och välj Inställningar.

2. Välj panelen Sekretess & säkerhet.
    Spåra mig inte 72
  3. Under Skicka webbplatser en "Spåra inte"-signal att du inte vill bli spårad, Välj Alltid.
  4. Mallen "CloseOptionsPreferences" finns inte eller har inte någon godkänd revidering.