Template:donottrack

Funktionen Spåra inte är avstängd som standard utom i privat surfning, där den alltid är aktiverad som standard. För att alltid använda Spåra inte:

1. Klicka på menyknappen New Fx Menu Fx57Menu och välj Inställningar.Inställningar.
  2. Välj panelen Sekretess & säkerhet.
  3. Hitta avsnittet Spårningsskydd.
    Spåra inte 57
  4. Under Skicka webbplatser en "Spåra inte"-signal att du inte vill bli spårad, välj inställningen Alltid.
  5. Stäng sidan about:preferences. Alla ändringar du har gjort sparas automatiskt.
  1. Klicka på menyknappen fx57menu och välj Innehållsblockering.
    Innehållsblockering spåra mig inte Innehållsblockering Spåra inte
  2. Under Skicka webbplatser en "Spåra inte"-signal att du inte vill bli spårad, välj Alltid.
  3. Stäng sidan about:preferences. Alla ändringar du har gjort sparas automatiskt.