Support för Firefox Lite upphör

Revideringsinformation
  • Reviderings-ID: 224377
  • Skapad:
  • Skapare: Andreas Pettersson
  • Kommentar: Översatt artikel
  • Granskad: Ja
  • Granskad:
  • Granskad av: _Andreas
  • Är godkänd? Ja
  • Är nuvarande revidering? Ja
  • Redo för översättning: Nej
Revideringsinnehåll

Mozilla avslutar stödet för webbläsaren Firefox Lite den 30 juni 2021. Version 2.6.1 kommer att vara den sista versionen som stöds för Firefox Lite. Du kommer inte längre att kunna installera eller installera om Firefox Lite från App Store. Applikationen kan fortsätta att fungera på din enhet men den får inte längre support eller säkerhetsuppdateringar.

Varför har Mozilla upphört med stöd för Firefox Lite?

Vi är övertygade om att förra årets lansering av den nydesignade Firefox Android kommer att tillgodose behoven hos våra Firefox Lite-användare tillsammans med vår populära, snabba, privata och lätta mobilwebbläsare, Firefox Focus.

Kan jag fortfarande surfa säkert med Firefox Android eller Firefox Focus?

Ja. Alla Firefox-produkter är byggda med våra användares integritet i åtanke. Firefox Android och Firefox Focus är båda lika lätta, snabba och säkra webbläsare.

ör mer information om hur du installerar Firefox Android, besök Installera Firefox på din mobil eller surfplatta. Besök Vad är Firefox Focus för att lära dig hur du installerar Firefox Focus på din enhet.

Vad händer med mina bokmärken och skärmdumpar?

Alla bokmärken som du har sparat kommer att raderas när du avinstallerar programmet, medan skärmdumpar stannar på din enhet.