Populära ämnen som rör Firefox för Android

(Omdirigerad från Firefox for Android FAQ)

Vi lägger hela tiden till nya funktioner i Firefox för Android. För att hjälpa dig på traven har vi sammanställt ett antal användbara artiklar där du kan lära dig mer om nya funktioner, samt felsöka problem.

Så här fungerar Firefox för Android

Uppdatera till den senaste versionen för att njuta av dessa nya funktioner.

Snabbdelning

Sökförslag
Hantera sökmotorer

Tillägg och insticksmoduler

Firefox för Android har mängder med bra tillägg och insticksmoduler för att ge dig mer kontroll över ditt surfande.

1. Hur kan jag titta på Flash-video med Firefox för Android?
  2. Hitta och installera tillägg på Firefox för Android
Obs: Mozilla ger inte support för tredje-parts tillägg. Vänligen kontakta utvecklaren av tillägget om du behöver hjälp.

Firefox Sync

Har du mer än en enhet? Firefox Sync ger dig tillgång till bokmärken, lösenord, historik och webbplatsinställningar oavsett vilken enhet du använder.

1. Hur man uppdaterar till nya Firefox Sync
  2. Hur ställer jag in Firefox Sync för första gången?
  3. How do I add a device to Firefox Sync?

Installation och uppdateringar

Android 2.2 and ARMV6-enheter: Från och med januari 2015 så kommer Android 2.2 och ARMV6-enheter inte längre att ta emot automatiska uppdateringar eller hjälp för Firefox. För att ta reda på vilken version av Android som din enhet använder, vänligen konsultera tillverkarens information.
  1. Uppdatera till den senaste versionen av Firefox för Android
  2. Kommer Firefox att fungera på min mobila enhet?

Integritet och säkerhet

Firefox för Android erbjuder anpassningsbara inställningar och tillägg för att skydda din integritet och ge dig ett säkert surfande på webben.

1. Surfa på webben på din mobila enhet utan att spara eller synkronisera information om webbplatser du besöker
  2. How do I use Do-not-track on Firefox for Android?
  3. Using Master Password on Firefox for Android

Gemenskapen

Håll kontakten med gemenskapen som rör Firefox för Android för nyheter, tips och mycket mer!