Nattläge i Firefox för iOS

Den här artikeln kan vara inaktuell.

En viktig ändring har gjorts i den engelska artikeln som denna artikel baseras på. Tills denna sida uppdateras, kanske detta kan hjälpa: Night Mode in Firefox for iOS

Dessa funktioner finns tillgängliga på Firefox version 8.0 eller senare. Se Vilken version av Firefox använder jag? för att hitta ditt versionsnummer.

Firefox för iOS har ett nattläge för att minska webbsidans ljusstyrka medan du surfar. Perfekt för surfning på kvällen!

1. Tryck på menyknappen längst ned på skärmen (menyn visas högst upp till höger om du använder en iPad):
    menu button ios 37

(Du kan behöva bläddra hela vägen till början av sidan för att menyknappen ska visas).
  2. Tryck på ikonen Nattläge för att minska ljusstyrkan. (Du kan behöva svepa till nästa panel först.)

För att återställa Firefox för iOS till normal ljusstyrka, upprepa ovanstående två steg.

ffios8-night-mode
Kan du inte hitta menyknappen? Du kanske använder en äldre version av Firefox. Uppdatera till den senaste versionen via App Store.