Få hjälp av gemenskapen

Revideringsinformation
  • Reviderings-ID: 187927
  • Skapad:
  • Skapare: Andreas Pettersson
  • Kommentar: Uppdaterat artikel
  • Granskad: Ja
  • Granskad:
  • Granskad av: _Andreas
  • Är godkänd? Ja
  • Är nuvarande revidering? Nej
  • Redo för översättning: Nej
Revideringsinnehåll

Se våra Regler och riktlinjer för Mozilla Support, klicka sedan på knappen nedan för att ställa din fråga och få hjälp från vårt team av bidragsgivare.

Få hjälp

Obs: Du måste skapa ett konto eller logga in på Mozilla Support innan du kan ställa en fråga. För mer information, se detta blogginlägg och Firefox-konton på support.mozilla.org.

Om du vill lägga till en skärmdump för att förklara din fråga, läs också:

Ytterligare resurser

Om våra hjälpämnen inte har något svar, kan du också prova dessa andra supportresurser: