Претражи подршку

Избегните преваре подршке. Никада од вас нећемо тражити да зовете или шаљете поруке на број или да делите личне податке. Пријавите сумњиве радње преко „Пријавите злоупотребу” опције.

Learn More

Můj email provider skončil. Jak se dostanu na navém PC k mému starému Firefox sync, když nemohu dostat ověřovací email?

  • 4 одговорa
  • 1 има овај проблем
  • 1 преглед
  • Последњи одговор послао pprovaz

more options

Zdravím,

nainstaloval jsem Firefox na novém PC a nemohu se zaregistrovat ke službě sync, protože můj email provider mail.cz ukončil činnost a můj email, na který jsem registrovaný ve službě sync, není funkční. Nechtěl bych ale přijít o data, zejména o bookmarks. Znám registrační starý email i heslo, ale vyžaduje to ověření přes email, které už nemohu dostat. Na druhém PC mám Firefox s aktivovaným sync. Dá se to nějak vyřešit, aniž bych přišel o data a změnit můj email ve službě sync na nový?

Děkuji Pavel

Zdravím, nainstaloval jsem Firefox na novém PC a nemohu se zaregistrovat ke službě sync, protože můj email provider mail.cz ukončil činnost a můj email, na který jsem registrovaný ve službě sync, není funkční. Nechtěl bych ale přijít o data, zejména o bookmarks. Znám registrační starý email i heslo, ale vyžaduje to ověření přes email, které už nemohu dostat. Na druhém PC mám Firefox s aktivovaným sync. Dá se to nějak vyřešit, aniž bych přišel o data a změnit můj email ve službě sync na nový? Děkuji Pavel

Сви одговори (4)

more options
pprovaz said
... Na druhém PC mám Firefox s aktivovaným sync. Dá se to nějak vyřešit...?

V tomto počítači si "Odstráňte ten problémový účet Firefox" - Firefox - Nástroje - Možnosti - Účet Firefox - Spravovať účet (niekedy je treba čakať aj viac ako 10 sekúnd) - Odstrániť a zabudnite naň.

Na novú (skutočnú) emailovú adresu si v tomto počítači vytvorte úplne NOVÝ účet Firefox a vykonajte prvotnú synchronizáciu: - Firefox - Nástroje - Synchronizovať teraz

V NOVOM účte Firefox si pripojte ďalšie zariadenia

more options

A dá se ze starého účtu nějak zkopírovat moje bookmarks do nového?

more options

pprovaz said

A dá se ze starého účtu nějak zkopírovat moje bookmarks do nového?

Když se k tomu účtu nedostaneš, tak jak to chceš kopírovat?

Je možné ve starém počítači vyexportovat Záložky (Ctrl+Shift+B - Import a záloha) a naimportovat je do nového.

more options

Aha, díky, že to jde vyexportovat.

Dostanu se k němu, mám ještě na jednom PC starý sync aktivní.