Претражи подршку

Избегните преваре подршке. Никада од вас нећемо тражити да зовете или шаљете поруке на број или да делите личне податке. Пријавите сумњиве радње преко „Пријавите злоупотребу” опције.

Learn More

Zobrazení zdroje stránky s použitím notepad

  • 6 одговорa
  • 1 има овај проблем
  • 33 прегледа
  • Последњи одговор послао johny66

more options

Ve starších verzích Firefoxu šlo zobrazit zdroj stránky pro editaci v notepad s pomocí doplňku ViewSourceWith. V novějších verzích však již nefunguje a nic jiného se mně nepodařilo najít. Je to otravné spouštět pro editaci prohlížeč IE, který má funkci prohlížení a úpravy zdroje v Notepad standardně integrovanou. Poradí někdo jak na přímou editaci zdroje při zobrazení stránky ve Firefox ?

Ve starších verzích Firefoxu šlo zobrazit zdroj stránky pro editaci v notepad s pomocí doplňku ViewSourceWith. V novějších verzích však již nefunguje a nic jiného se mně nepodařilo najít. Je to otravné spouštět pro editaci prohlížeč IE, který má funkci prohlížení a úpravy zdroje v Notepad standardně integrovanou. Poradí někdo jak na přímou editaci zdroje při zobrazení stránky ve Firefox ?

Сви одговори (6)

more options

Aklávesová skratka CTRL+U nestačí ?

more options

CTRL+U nestačí. Slouží pouze k prohlížení ale nelze editovat html kód !

more options

A klávesová skratka CTRL+SHIFT+I tiež nestačí ?

more options

Ne ... znovu opakuji, potřebuji se dostat jednoduchým způsobem k EDITACI html kódu právě zobrazené stránky stránky.

more options

Některá 'zlikvidovaná' rozšíření se později znovu objeví i pro Firefox 60+, pokud to autor přepracuje. Takže buď počkat, anebo zkusit kontaktovat toho autora...

PS: Můžeš zkusit tohle (s patřičnou úpravou cesty k textovému editoru):

You can do this by changing 2 hidden preferences.

Type about:config into the location bar and press enter Accept the warning message that appears, you will be taken to a list of preferences In the filter box type view_source Double-click on view_source.editor.external to change its value to true Double-click on view_source.editor.path and set it to C:\Program Files\Notepad++\notepad++.exe (if Notepad++ is stored elsewhere change that to where it is stored)

Zkusil jsem to s PSPadem a funguje to bez problémů.

Измењено од стране poljos

more options

Super !!! Konečně to funguje. Díky moc ! :-)