Vyhľadajte odpoveď

Vyhnite sa podvodom s podporou. Nikdy vás nebudeme žiadať, aby ste zavolali alebo poslali SMS na telefónne číslo alebo zdieľali osobné informácie. Nahláste prosím podozrivú aktivitu použitím voľby “Nahlásiť zneužitie”.

Learn More

alle ontvangen emails bevatten sinds een week allerlei gegevens die wij niet willen zien.

  • 1 odpoveď
  • 0 má tento problém
  • 2 zobrazenia
  • Posledná odpoveď od cor-el

more options

sinds een week staan bij alle ontvangen emails bovenin een scherm met allerlei gegevens die wij niet kennen en waarvan wij niet weten wat het is. Ik denk dat er een fout gemaakt is bij het oploaden van een van de laatste versies, maar ik weet dat natuurlijk niet zeker. ik ben een leek en geen programmeur. als ik een email wil afdrukken krijg ik eerst 3 pagina's met deze informatie. Ik heb het eerste en derde blad gescand en zal die toevoegen. Na de 3e pagina komt pas de email die ik wil gebruiken.

Hoe raak ik die informatie die ik niet wil hebben kwijt?

sinds een week staan bij alle ontvangen emails bovenin een scherm met allerlei gegevens die wij niet kennen en waarvan wij niet weten wat het is. Ik denk dat er een fout gemaakt is bij het oploaden van een van de laatste versies, maar ik weet dat natuurlijk niet zeker. ik ben een leek en geen programmeur. als ik een email wil afdrukken krijg ik eerst 3 pagina's met deze informatie. Ik heb het eerste en derde blad gescand en zal die toevoegen. Na de 3e pagina komt pas de email die ik wil gebruiken. Hoe raak ik die informatie die ik niet wil hebben kwijt?
Priložené obrázky

Všetky odpovede (1)

more options

That is the email header that normally would be hidden, you would have to view the raw message content to inspect this.

Start Firefox in Troubleshoot Mode to check if one of the extensions ("3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Extensions) or if hardware acceleration or if userChrome.css/userContent.css is causing the problem.

  • switch to the Default System theme: "3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Themes
  • do NOT click the "Refresh Firefox" button on the Troubleshoot Mode start window

Boot the computer into Windows Safe Mode with network support to see if that has effect.

Pomohla vám táto odpoveď?

Položiť otázku

Ak chcete odpovedať na príspevky, musíte sa prihlásiť do svojho účtu. Ak ešte nemáte účet, položte novú otázku.