Przeszukaj pomoc

Unikaj oszustw związanych z pomocą.Nigdy nie będziemy prosić Cię o dzwonienie na numer telefonu, wysyłanie SMS-ów ani o udostępnianie danych osobowych. Zgłoś podejrzaną aktywność, korzystając z opcji „Zgłoś nadużycie”.

Learn More

E-mail cím váktozás

  • 3 odpowiedzi
  • 1 osoba ma ten problem
  • 1 wyświetlenie
  • Ostatnia odpowiedź od Balázs Meskó

more options

Kedves Ügyfélszolgálat!

A feleségem fiókjáról tudok csak írni, mert a geogabcsi@gmail.com Google ID-t nem érem el, így nem tudok bejelentkezni más eszközökön. Egyelőre a mobilon el tudom érni a Firefox geogabcsi@gmail.com fiókomat, de nem tudok másodlagos e-mail címet megadni. Ezt a másodlagos e-mail címet kérem: geogabcsi@outlook.hu Köszönöm!

Kovács Gábor

Kedves Ügyfélszolgálat! A feleségem fiókjáról tudok csak írni, mert a geogabcsi@gmail.com Google ID-t nem érem el, így nem tudok bejelentkezni más eszközökön. Egyelőre a mobilon el tudom érni a Firefox geogabcsi@gmail.com fiókomat, de nem tudok másodlagos e-mail címet megadni. Ezt a másodlagos e-mail címet kérem: geogabcsi@outlook.hu Köszönöm! Kovács Gábor

Wszystkie odpowiedzi (3)

more options

Kedves Gábor!

Nem vagyunk a hagyományos értelemben vett ügyfélszolgálat, helyetted nem tudok semmilyen módosítást elvégezni a fiókodon; csak segíteni tudok abban, amivel elakadtál.

Miért nem tudsz másodlagos címet megadni? Hol akadsz el?

Üdv, Balázs

more options

Kedves Balázs!

A geogabcsi@gmail.com nem férek hozzá, így jelszó csere nem működik. Mobilon be vagyok jelentkezve még ebbe a fiókba, de ott nem lehet hozzá adni, így patt helyzet. Ha pc-n próbálok belépni szintén az email miatt pin kódot küld, amit nem tudok megnézni, így a nejem fiókjában próbálok érdeklődni. Köszönöm ha tudsz információt. Üdvözlettel Gábor

more options

madacsizsuzsi írta

Mobilon be vagyok jelentkezve még ebbe a fiókba, de ott nem lehet hozzá adni

Nekem ez a furcsa, most kipróbáltam, és én simán hozzá tudok adni e-mail-címet a böngészőben az accounts.firefox.com-on.

Üdv, Balázs