Eksporter Firefox bokmerker til en HTML-fil som sikkerhetskopi eller for å overføre bokmerker

Denne artikkelen forklarer hvordan du eksporterer bokmerkene dine til en HTML-fil. Denne filen kan brukes som sikkerhetskopi eller til å overføre bokmerker til en annen nettleser.

1. Klikk på menyknappen Bildet "fx57menu" finnes ikke.Fx89menuButton for å åpne menypanelet. Klikk på Bokmerker og så på Behandle bokmerker nederst i listen.
  2. På verktøylinjen i Arkivvinduet, klikk på import-export-arrows Import og sikkerhetskopi
    Fx80BookmarksLibrary-mac
    import-export-arrowsImporter og sikkerhetskopier og velg Eksporter bokmerker til HTML … fra nedtrekksmenyen.
    Fx121WinNorskArkivEksporterTilHTML

Fx80BookmarksLibrary-linux
  3. I Eksporter bokmerkefil-vinduet som åpnes, velg en plassering for å lagre filen, som gis navnet bookmarks.html som standard. Skrivebordet er ofte en god plassering, men et annet sted som er enkelt å huske vil også fungere.
  4. Klikk på Lagre-knappen. Eksporter bokmerkefil-vinduet lukkes.
  5. Lukk Arkivvinduet.
Bokmerkene dine er nå eksportert fra Firefox. HTML-filen med bokmerkene du lagret er nå klar til å bli importert inn i en annen nettleser.