Zoeken in Support

Vermijd ondersteuningsscams. We zullen u nooit vragen een telefoonnummer te bellen, er een sms naar te sturen of persoonlijke gegevens te delen. Meld verdachte activiteit met de optie ‘Misbruik melden’.

Learn More

Deze conversatie is gearchiveerd. Stel een nieuwe vraag als u hulp nodig hebt.

Kako popolnoma onemogočiti nameščanje dodatkov?

  • 1 antwoord
  • 2 hebben dit probleem
  • 3 weergaven
  • Laatste antwoord van Lan

more options

Nikjer na forumu in na Googlu mi ni uspelo najti načina, kako bi *popolnoma* onemogočil nameščanje razširitev v Firefoxu 42. To pomeni, da je vsakršno nameščanje addon-ov onemogočeno, ne glede na to, ali želi uporabnik sam namestiti varen vtičnik.

Nazadnje sem poskusil postopek, objavljen na: http://www.itsupportguides.com/windows-7/firefox-10-how-to-disable-addon-plugin-installation/

Po tem, ko sem sledil navodilom na zgornji povezavi, se Firefox ni več hotel zagnati, pokazalo se je opozorilo (ne spomnim se točno, kaj je pisalo, nekaj z nastavitami) - zato sem domneval, da je težava, ker so se tista navodila nanašala na eno od prejšnjih različic Firefoxa.

Je možno (oz. kako) popolnoma onemogočiti nameščanje vseh dodatkov/vtičnikov?

OS: Windows 7 Ultimate (tega ne pišem s sistema, za katerega se gre) Firefox: 42.0

Nikjer na forumu in na Googlu mi ni uspelo najti načina, kako bi *popolnoma* onemogočil nameščanje razširitev v Firefoxu 42. To pomeni, da je vsakršno nameščanje addon-ov onemogočeno, ne glede na to, ali želi uporabnik sam namestiti varen vtičnik. Nazadnje sem poskusil postopek, objavljen na: http://www.itsupportguides.com/windows-7/firefox-10-how-to-disable-addon-plugin-installation/ Po tem, ko sem sledil navodilom na zgornji povezavi, se Firefox ni več hotel zagnati, pokazalo se je opozorilo (ne spomnim se točno, kaj je pisalo, nekaj z nastavitami) - zato sem domneval, da je težava, ker so se tista navodila nanašala na eno od prejšnjih različic Firefoxa. Je možno (oz. kako) popolnoma onemogočiti nameščanje vseh dodatkov/vtičnikov? OS: Windows 7 Ultimate (tega ne pišem s sistema, za katerega se gre) Firefox: 42.0

Alle antwoorden (1)

more options

Pozdravljeni!

Navodila na zgornji povezavi meni delujejo tudi v Firefoxu 42 (prikaže se mi sporočilo "Vaš sistemski administrator je onemogočil namestitev programske opreme"). Predlagam, da preverite, ali ste popolnoma sledili navodilom in ali je težava v vaši namestitvi Firefoxa (poskusite z novim profilom in ponovno namestitvijo).

Marko