Wat is nieuw in Firefox voor iOS (versie 3.0)

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Goed om u weer te zien! Deze versie van Firefox bevat verbeteringen waardoor u snel populaire webpagina’s kunt benaderen en uw opgeslagen wachtwoorden veiliger kunt bewaren met een toegangscode of Touch ID.

Extra wachtwoordbeveiliging met Touch ID

Activeer de Touch ID-vingerafdruksensor om uw opgeslagen wachtwoorden te beschermen. Door Touch ID te activeren, zal Firefox telkens wanneer iemand uw opgeslagen wachtwoorden op uw apparaat wil benaderen om een toegangscode of vingerafdruk vragen.

touchid pw

Voor het instellen van een toegangscode of Touch ID, zie Een toegangscode en Face ID instellen in Firefox voor iOS. Voor meer info over het beheren van opgeslagen aanmeldingen, zie Opgeslagen wachtwoorden beheren in Firefox voor iOS.

Automatisch aanvullen voor populaire webadressen

Bezoek snel populaire websites zonder het hele adres in te typen. Zodra u een populair webadres begint in te voeren, vult Firefox het automatisch voor u aan. Als er diverse adressen voor de ingetypte website mogelijk zijn, stelt Firefox mogelijke domeinen voor.

Populaire websites ontdekken op uw startscherm

Als u Firefox nog niet met andere apparaten hebt gesynchroniseerd, worden vijf van de meest populaire websites voor uw land voorgesteld. Deze websites worden uiteindelijk vervangen door websites die u onlangs en het meest regelmatig hebt bezocht naarmate u Firefox meer gebruikt. U kunt een topwebsite ook verwijderen door uw vinger erop te houden en daarna op de x te tikken.

top sites ios 3.0

Voor meer info over de nieuwste versie van Firefox voor iOS, zie Wat is nieuw in Firefox voor iOS (versie 6.0).