Wat is nieuw in Firefox voor iOS 2.0

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Welkom bij Firefox voor iOS! Deze versie bevat nieuwe verbeteringen waarmee u opgeslagen wachtwoorden kunt beheren, pagina’s in Firefox kunt openen vanuit Zoeken met Spotlight, en 3D Touch kunt gebruiken om snel voorbeelden van pagina’s vanuit uw tabbladenlijst of startscherm kunt bekijken of deze kunt openen.

Firefox-tabbladen openen vanaf het startscherm met 3D Touch (iPhone 6S en nieuwere apparaten)

Op nieuwere apparaten kunt u Firefox snel openen vanuit het menu met 3D Touch. Druk hiervoor op het Firefox-pictogram op het startscherm om nieuwe tabbladen te openen of uw laatste bladwijzer te benaderen.

3d touch ios

Voorbeelden van pagina’s op uw tabbladenlijst bekijken (iPhone 6S en nieuwere apparaten)

Firefox werkt nu met 3D Touch, zodat u voorbeelden van pagina’s op uw tabbladenlijst kunt bekijken zonder deze te openen. Druk hiervoor op het tabblad totdat het voorbeeld verschijnt, en veeg daarna omhoog om meer opties te zien.

peek and pop ios

Webpagina’s in Firefox openen in Zoeken met Spotlight

Firefox is nu geïntegreerd in Zoeken met Spotlight, zodat u de laatst geopende tabbladen in zoekresultaten kunt zien.

spotlight search ios

Aanmeldingsgegevens opslaan en beheren

Firefox kan uw aanmeldingsgegevens opslaan, zodat u deze niet telkens hoeft te voeren. Met de wachtwoordenbeheerder kunt u ook opgeslagen aanmeldingen bekijken, bewerken of verwijderen.

show saved logins 2.0
Zie Opgeslagen wachtwoorden beheren in Firefox voor iOS voor meer informatie over deze functie.

Zoeken op pagina

Met de functie Zoeken op pagina kunt via enkele tikken woorden of woordgroepen op een webpagina vinden. Tik hiervoor op Zoeken op pagina in het deelmenu of markeer het woord dat u wilt vinden en kies Zoeken op pagina in het menu dat verschijnt.

find in page results 2.0
Zie Zoeken binnen een webpagina in Firefox voor iOS voor meer info over deze functie.

Voor meer info over de nieuwste versie van Firefox voor iOS, zie Wat is nieuw in Firefox voor iOS (versie 6.0).