Wat is er nieuw in Firefox voor iOS (versie 102)

Welkom bij een nieuwe versie van Firefox voor iOS (versie 102). Deze versie wordt geleverd met de volgende verbeteringen en functies:

Items verwijderen uit Onlangs bezocht op uw iOS-startpagina

U kunt nu geschiedenisitems verwijderen van uw iOS-startpagina. Houd een item ingedrukt en tik op het pictogram fx icon cancel download Verwijderen om de specifieke pagina en alle eraan gerelateerde metadata uit uw geschiedenis te verwijderen. Meer info over het wissen van uw navigatiegeschiedenis in Firefox voor iOS.

De top-zoekhighlights bekijken als u een zoekopdracht start in de zoekbalk (experiment)

Als u op de zoekbalk tikt en begint met typen, kunt u de top drie van uw geschiedenishighlights die zijn gerelateerd aan uw zoekopdracht zien. Zoekhighlights worden getoond na zoeksuggesties, tabbladen en bladwijzers.

Bugfixes en verbeteringen

• De sectie Inactieve tabbladen wordt nu volgens verwachting geopend als het laatste niet-privétabblad inactief wordt.
  • De lijst Gesynchroniseerde tabbladen is opnieuw ontworpen om favicons aan elk lijstitem toe te voegen. Daarnaast is elke lijst per apparaat nu samenvouwbaar.