Wat is er met de bladwijzerwerkbalk gebeurd?

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 14453
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Geen paniek. De bladwijzerwerkbalk is in Firefox 4 standaard enkel verborgen. Dit artikel laat zien hoe u deze weer kunt inschakelen.

De sjabloon ‘Only in Fx4’ bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie.

Hoe schakel ik de bladwijzerwerkbalk weer in?

Klik boven in het Firefox-vensterin de menubalk op de knop Firefox, ga naar het pijltje Opties… en plaats een vinkje bij Bladwijzerwerkbalkhet menu Beeld, ga naar Werkbalken en plaats een vinkje bij Bladwijzerwerkbalkhet menu Beeld, ga naar Werkbalken en plaats een vinkje bij Bladwijzerwerkbalk.

Gebruikt u Windows XP? Klik dan boven in het Firefox-venster op het menu Beeld, ga naar Werkbalken en plaats een vinkje bij Bladwijzerwerkbalk.

Welke andere manieren zijn er om naar mijn bladwijzers te gaan?

Doorgaans zijn er vele manieren om iets voor elkaar te krijgen. Bekijk het artikel Bladwijzers in Firefox voor meer informatie over het aanmaken en ordenen van bladwijzers. Het artikel Awesome bar toont hoe u via slechts enkele toetsaanslagen websites kunt benaderen.