Uw aanmeldingen beheren met de Firefox-wachtwoordenbeheerder

Firefox bevat een ingebouwde wachtwoordenbeheerfunctie. Om uw opgeslagen aanmeldingen en wachtwoorden te beheren:

1. Klik op de menuknop Fx89menuButton om het menupaneel te openen.
  2. Klik op Aanmeldingen en wachtwoordenWachtwoorden.

De pagina about:logins van Firefox wordt geopend. Hier kunt u aanmeldingen en wachtwoorden toevoegen of beheren.

Lees Wachtwoordenbeheerder – aanmeldingen en wachtwoorden in Firefox onthouden, verwijderen en bewerken voor meer informatie.