Waarom heb ik twee versies van Firefox in mijn configuratiescherm van Windows?

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 32066
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: eerste vertaling
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Bron van revisie
Inhoud van revisie
Noot: dit artikel is alleen van toepassing op Windows.

Het bijwerken van Firefox 15.0 naar 15.0.1 verwijdert de vermelding van Mozilla Firefox 15.0 niet van de lijst van geïnstalleerde programma’s in het configuratiescherm van Windows. Hoewel zowel Mozilla Firefox 15.0 als 15.0.1 worden vermeld, is er slechts EEN versie van Firefox geïnstalleerd (15.0.1). Dit is een bug die in een toekomstige versie zal worden verholpen, dus u hoeft niets te doen.

Als u Firefox al hebt gede-installeerd door de vermelding van Mozilla Firefox 15.0 in de lijst van geïnstalleerde programma’s te selecteren, dient u Firefox opnieuw te installeren. Zie Firefox downloaden en installeren in Windows voor instructies.