Voorkomen dat Firefox meerdere tabbladen opent bij het starten

U kunt in Firefox meer dan één website als uw startpagina opgeven door de adressen te scheiden met behulp van een pipe-teken (|). Deze functie kan tot onverwacht gedrag leiden wanneer u uw startpagina probeert in te stellen op een website die een pipe-teken in het adres bevat. Dit artikel legt uit hoe u dat kunt verhelpen.

Om dit probleem op te lossen dient u de pipes te vervangen door de escape-code ervan.

1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer OptiesKlik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer OptiesKlik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Voorkeuren…Klik boven in het Firefox-venster op het menu Bewerken en selecteer Voorkeuren

Klik op de menuknop New Fx Menu en kies OptiesVoorkeuren

.
  2. Klik op het paneel Algemeen.
  3. Vervang in het tekstveld Startpagina alle pipes (|) door %7C.
  4. Klik op OK om het venster Opties te sluitenKlik op Sluiten om het venster Voorkeuren te sluitenSluit het venster Voorkeuren .

Deel dit artikel: http://mzl.la/MsLBaF