Template:donottrack

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 168946
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

De functie Niet volgen is standaard uitgeschakeld, behalve in Privénavigatie, waarin het standaard altijd is ingeschakeld. Doe het volgende om Niet volgen altijd te gebruiken:

1. De sjabloon ‘OptionsPreferences’ bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie.
  2. Selecteer het paneel Privacy.
  3. Klik op uw instellingen voor Niet volgen beheren.
  4. Plaats een vinkje bij Altijd Niet volgen toepassen.
    Fx49Privacy-DoNotTrack
  5. Klik op OK.
  6. De sjabloon ‘CloseOptionsPreferences’ bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie.
  1. De sjabloon ‘OptionsPreferences’ bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie.
  2. Selecteer het paneel Privacy & Beveiliging.
  3. Zoek de sectie Bescherming tegen volgen.
    Fx56Privacy&Security-DoNotTrackFx57DoNotTrack#;Fx56Privacy&Security-DoNotTrackFx57DoNotTrackFx61TrackingProtection-DoNotTrack
  4. Kies onder Websites een ‘Niet volgen’-signaal sturen om te laten weten dat u niet wilt worden gevolgd de instelling Altijd.
  5. De sjabloon ‘CloseOptionsPreferences’ bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie.
  1. De sjabloon ‘OptionsPreferences’ bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie.
  2. Selecteer het paneel Privacy & Beveiliging.
    Fx63ContentBlocking-DoNotTrack
  3. Kies Altijd in de sectie Inhoudsblokkering onder Websites een ‘Niet volgen’-signaal sturen om te laten weten dat u niet gevolgd wilt worden.
  4. De sjabloon ‘CloseOptionsPreferences’ bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie.