Template:donottrack

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 137656
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

De functie Niet volgen is standaard uitgeschakeld. Doe het volgende om deze in te schakelen:

1. De sjabloon ‘OptionsPreferences’ bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie.
  2. Selecteer het paneel Privacy.
  3. Plaats een vinkje bij Websites vragen niet te volgen.
    do not track fx42
  4. De sjabloon ‘CloseOptionsPreferences’ bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie.

De functie Niet volgen is standaard uitgeschakeld. Doe het volgende om deze in te schakelen:

1. De sjabloon ‘OptionsPreferences’ bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie.
  2. Selecteer het paneel Privacy.
  3. Klik op uw instellingen voor Niet volgen beheren.
  4. Plaats een vinkje bij Niet volgen gebruiken.
    do not track fx46
  5. Klik op OK.
  6. De sjabloon ‘CloseOptionsPreferences’ bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie.

De functie Niet volgen is standaard uitgeschakeld, behalve in Privénavigatie, waarin het altijd is ingeschakeld. Doe het volgende om Niet volgen in te schakelen:

1. De sjabloon ‘OptionsPreferences’ bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie.
  2. Selecteer het paneel Privacy.
  3. Klik op uw instellingen voor Niet volgen beheren.
  4. Plaats een vinkje bij Altijd Niet volgen toepassen.
    Fx49Privacy-DoNotTrack
  5. Klik op OK.
  6. De sjabloon ‘CloseOptionsPreferences’ bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie.