Template:addmobiledevice

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

1. Tik op de knop Menu (onder het scherm op sommige apparaten of in de rechterbovenhoek van de browser) , kies Instellingen (mogelijk dient u eerst op Meer te tikken) en tot slot Sync.
  2. Tik op de koppeling ‘Uitgebreide configuratie…‘.

sync_recovery3
  3. Voer daarna uw accountnaam (e-mailadres), wachtwoord en herstelsleutel in en tik op Verbinden.

sync_recovery4
// These fine people helped write this article:Tonnes. You can help too - find out how.