De standaard Slimme bladwijzermappen herstellen

Firefox bevat standaard de volgende bladwijzermappen:

• Meest bezocht: deze map is beschikbaar vanuit de bladwijzerwerkbalk en toont pagina’s die u het vaakst hebt bezocht.
  • Recent aangemaakte bladwijzers: deze map is beschikbaar in het bladwijzermenu en bevat een lijst van een aantal bladwijzers die u het laatst hebt toegevoegd. Vouw de map Recent aangemaakte bladwijzers uit om een lijst van webpagina’s te zien.
  • Recente labels: deze map is beschikbaar in het bladwijzermenu en houdt de “labels” van bladwijzers bij die u het meest recent hebt bezocht. Vouw de map Recente labels uit om een lijst van labels te zien, en vouw daarna elk label uit om pagina’s te tonen waarvoor u onlangs via dat label een bladwijzer hebt aangemaakt. Voor meer informatie over labels, zie Bladwijzerlabels - Bladwijzers categoriseren om ze eenvoudig te kunnen vinden.

Als u een of meer van deze standaard “Slimme bladwijzermappen” hebt verwijderd, kunt u deze als volgt terugzetten:

1. Typ about:config in de locatiebalk en druk op EnterReturn.

• De about:config-waarschuwingspagina “Dit kan in overtreding zijn met uw garantievoorwaarden!” kan verschijnen. Klik op Ik zal voorzichtig zijn, dat beloof ik! om door te gaan naar de pagina about:config.
  2. Zoek naar de voorkeursinstelling browser.places.smartBookmarksVersion.
  3. Dubbelklik op browser.places.smartBookmarksVersion en wijzig de waarde naar 0 (nul).
  4. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox en selecteer AfsluitenKlik boven in het Firefox-venster op het menu Bestand en selecteer AfsluitenKlik in de menubalk op het menu Firefox en selecteer Firefox afsluitenKlik boven in het Firefox-venster op het menu Bestand en selecteer Afsluiten.

Klik op de menuknop New Fx Menu en klik daarna op AfsluitenAfsluiten Close 29 .

De volgende keer dat u Firefox start zullen de standaard Slimme bladwijzermappen opnieuw worden aangemaakt.

Deel dit artikel: http://mzl.la/1BAQsge