Sociale functies aan uw browser toevoegen | Handleiding

Sociale functies aan uw browser toevoegen

Houd contact met vrienden, lees de verhalen waar mensen het over hebben en doe meer door sociale functies van diverse websites, zoals Facebook, rechtstreeks in Firefox toe te voegen. Dit artikel helpt u op weg.

Dit artikel is niet van toepassing op uw versie van Firefox. Het vereist de nieuwste releaseversie van Firefox, die u kunt downloaden vanaf mozilla.org/firefox.

Sociale functies aan Firefox toevoegen

Elk sociaal netwerk bevat een eigen pagina met informatie over de functies die het toevoegt en een knop om deze aan te zetten.

1. Bezoek een van deze websites:
  2. Klik op de knop Inschakelen of Activeren op de pagina. Er wordt een zijbalk geopend en er verschijnt een bevestigingsbericht.
  3. Klik op OK in het bevestigingsbericht om deze aan te zetten.
Noot: sommige services, zoals Facebook, vereisen dat u bij de website bent aangemeld om deze goed te kunnen laten werken.

Sociale functies uit- en weer aanzetten

Hebt u wat werkzaamheden af te ronden? Hier leest u hoe u de zaken tijdelijk kunt uitschakelen.

• Om een service uit te schakelen klikt u op de bijbehorende knop (Facebook Messenger, msnNOW, etc.) in de werkbalk en selecteert u Uitzetten.

Turn a service off

Om een service weer in te schakelen:

• Klik op de knop Service en selecteer Aanzetten.

Wisselen tussen services

Als u meer dan een service hebt geïnstalleerd, kunt u hiertussen eenvoudig wisselen.

• Klik op de knop Service en selecteer de naam van de andere service die u wilt gebruiken.

Switch Services

Een service uitschakelen of verwijderen

Wanneer nodig kunt u een service in Firefox uitschakelen of verwijderen.

1. Klik op de knop Service in de werkbalk en selecteer Services beheren…. Hierdoor wordt het tabblad Services van de add-onbeheerder geopend.

Manage Services
  2. Klik in het tabblad Services op de knop Uitschakelen of Verwijderen naast een service.
Noot: als u een service verwijdert en deze later weer wilt gebruiken, dient u deze opnieuw aan Firefox toe te voegen.

Hebt u problemen? Dit zijn een aantal zaken die u kunt proberen

Als u een melding in de zijbalk ziet over het niet kunnen verbinden van Firefox met een service:

• Klik op de knop Opnieuw proberen.

Try Again

Als dat niet helpt, dient u wellicht even te wachten voordat deze weer beschikbaar is.

Tip: u kunt een service ook proberen te verwijderen en weer toe te voegen.

Deel dit artikel: http://mzl.la/12jOQdA