De Silverlight-plug-in gebruiken om geluid en video af te spelen

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 10502
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Bron van revisie
Inhoud van revisie

Microsoft Silverlight is een plug-in die door sommige websites wordt gebruikt voor het weergeven van multimedia-inhoud. Dit artikel beschrijft hoe u kunt controleren of u Silverlight hebt geïnstalleerd, en zo niet, hoe u het kunt installeren.

Controleren op aanwezigheid van Silverlight

Bezoek de Silverlight-installatiepagina bij Microsoft om vast te stellen of u de Silverlight-plug-in hebt geïnstalleerd.

Als Silverlight is geïnstalleerd, zult u een melding zien die uw versie van Silverlight bevat, zoals The version of Silverlight installed is: Silverlight 4.

Silverlight installeren

Als u Silverlight niet hebt geïnstalleerd, volg dan de instructies op de pagina Gedetailleerde installatie-instructies voor Silverlight bij Microsoft.

Als u Silverlight niet hebt geïnstalleerd, volg dan de instructies op de Moonlight-installatiepagina bij Go-Mono.com. Moonlight is een opensource-implementatie van Microsoft Silverlight voor Unix-gebaseerde systemen.

Silverlight de-installeren

Volg de instructies op de pagina Silverlight verwijderen bij Microsoft om Silverlight te de-installeren.

Voor het de-installeren van een plug-in, zie Handmatig een plug-in de-installeren.

Silverlight werkt niet in Firefox 4

Oude versies van Silverlight werken mogelijk niet in Firefox 4 en zorgen ervoor dat websites als Netfix een melding weergeven, waarbij u de keuze hebt voor het “Herstarten in 32-bits modus”. Het klikken op deze herstartknop zorgt ervoor dat Silverlight alleen werkt totdat u Firefox opnieuw start. Werk uw installatie van Silverlight bij naar de meest recente versie via de Silverlight-installatiepagina bij Microsoft om dit probleem blijvend te verhelpen.