Een pagina opslaan als een PDF in Firefox voor Android

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Door een pagina op te slaan als een PDF-bestand kunt u deze op uw gemak bekijken en in een leesbare indeling op uw apparaat bewaren.

Volg deze eenvoudige stappen om een pagina als een PDF-bestand op te slaan naar een Android-apparaat met behulp van Firefox:

1. Klik op de menuknop (onder het scherm op sommige apparaten of rechtsbovenin de browser) .
    Firefox Android
  2. Selecteer Pagina vanuit het menu.
    firefoxandroidpage
  3. Selecteer in het menu Pagina de optie Opslaan als PDF.
    Draft for user HBloomer

Zo eenvoudig is het!