PDF-bestanden zijn leeg of veroorzaken een foutmelding op Mac

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 24241
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: eerste vertaling
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Bron van revisie
Inhoud van revisie

Wanneer u Adobe Reader installeert of bijwerkt, wordt een plug-in voor het bekijken van PDF-bestanden binnen Firefox geïnstalleerd en als standaard ingesteld. Het probleem is dat deze plug-in niet werkt. Om weer PDF-bestanden te kunnen bekijken dient u de volgende stappen te volgen:

Noot: dit artikel is alleen van toepassing op Mac-computers.
  1. Klik in de menubalk bovenaan het scherm op Firefox en selecteer daarna Voorkeuren of Instellingen, afhankelijk van uw macOS-versie.Klik op de menuknop Fx89menuButton en selecteer Instellingen. .
  2. Selecteer het paneel Toepassingen.
  3. Typ pdf in de zoekbalk.
  4. Klik voor elk vermeld inhoudstype op het vervolgkeuzemenu in de kolom Actie en wijzig de selectie zodanig dat Adobe Reader, Preview of PDF Browser Plugin (bij gebruik van de Schubert PDF-plug-in) wordt gebruikt.
    Reader plugin - Mac
  5. Sluit de pagina Instellingen. Wijzigingen die u hebt aangebracht, worden automatisch opgeslagen. .

U kunt ook PDF-bestanden binnen Firefox bekijken met de volgende add-ons:

Voor details over het gebruik hiervan en hulp bij het verhelpen van problemen, zie PDF-bestanden bekijken in Firefox of een andere lezer kiezen.