Uw Pocket-wachtwoord wijzigen of opnieuw instellen

Dit artikel legt uit hoe u uw Pocket-accountwachtwoord wijzigt of opnieuw instelt. Als u uw huidige wachtwoord nog weet, kunt u simpelweg aanmelden bij Pocket om het te wijzigen. Als u uw wachtwoord niet meer weet, kunt u het opnieuw instellen via e-mail.

Uw wachtwoord wijzigen

Als u uw computer gebruikt en uw huidige wachtwoord nog weet, klik dan op de volgende koppeling om uw wachtwoord te wijzigen: uw Pocket-wachtwoord wijzigen.

Als u Pocket op iOS of Android gebruikt en uw huidige wachtwoord weet, volg dan deze stappen:

1. Bezoek de pagina Instellingen/Opties in Pocket.
  2. Tik op Account bewerken.
  3. Tik op Wachtwoord wijzigen.
  4. Voer uw huidige wachtwoord in, gevolgd door twee keer uw nieuwe wachtwoord.

Uw wachtwoord opnieuw instellen

Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u het opnieuw instellen door onze pagina voor opnieuw instellen te bezoeken en deze stappen te volgen:

1. Bezoek de pagina E-mailadres of wachtwoord vergeten?.
  2. Typ uw Pocket-e-mailadres en klik op Indienen.
  3. Controleer uw e-mail. U ontvangt een bericht van Pocket met een koppeling om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Klik op deze koppeling, of plak deze in uw browser.
    Pocket Reset Password
  4. Voer een nieuw wachtwoord in, typ het vervolgens nogmaals in om ervoor te zorgen dat er geen fouten in zitten. Als u op Wachtwoord wijzigen klikt, wordt het nieuwe wachtwoord opgeslagen, en wordt u aangemeld bij uw account.
Als u uw Pocket-e-mailadres niet meer weet, lees dan Wat is mijn Pocket-e-mailadres?.